Onze merken


Bij RIVS denken wij graag mee met onze klanten. Wij hebben voor een nieuw concept gekozen, en zullen niet meer alle producten op de webshop zetten. Graag gebruiken wij de nieuwe webshop om onze kennis te delen en te inspireren met prachtige outfit combinaties.

Ben je geinspireerd en wil je de outfit bestellen of passen in de winkel? Dat kan! Onderaan de betreffende pagina kan je contact opnemen via mail, chat of What’s app. Het blijft uiteraard mogelijk om een selectie van onze merken “op de oude vertrouwde manier’’ te bestellen.

* Deze merken zijn online te bestellen in onze webshop!


#

0039 Italy

A

Absolut Cashmere

AG Jeans * 

Alpha Studio

B

Baum und Pferdgarten * 

By Christina *

C

Comma *

Coster Copenhagen *

Closed

D 

Des Petits Hauts

I

Iro Paris *

J

Jade Twelve *

Janice*

Juvia *

K 

Kiltie 

Kyra & Ko *

L 

Laurence Delvallez *

La Salle *

Les Coyotes De Paris

M 

Manila Grace

Moment by Moment *  

Mimi et Toi * 

N

Notes Du Nord *

NYDJ Jeans

P

Panara * 

Pola Paradis*

Post & Co *

R 

REN Clean Skincare *

RIVS * 

Robert Friedman *

S

Senso *

STAND STUDIO * 

T

TAN-LUXE * 

Ted Baker * 

Three6five *

Twinset *

W

Woman by Earn * 

Woolrich *

Z

Zenggi *

Zenology *

 


Exclusieve dameskleding merken online shop

RIVS is een schatkamer voor stijlvolle vrouwen die van mooie kleding, accessoires en beautyproducten houden. En daar horen exclusieve dames kledingmerken bij. Bij RIVS vind je een toonaangevend merkenaanbod met exclusieve en hoogwaardige merken, een combinatie van prachtige fashion brands die je nergens anders vindt. Prachtige luxe merken met een twist. Merken met een verhaal. RIVS is een mini-warenhuis. De merkkleding is verkrijgbaar in de RIVS winkel in Alkmaar of online in de webwinkel.

De RIVS collectie bestaat uit diverse toonaangevende merken welke samen een unieke mix creëren in stijlvolle, sexy, luxe, klassieke en tijdloze dameskleding. De collectie wordt met veel zorg en aandacht samengesteld door eigenaresse Iris van Stipriaan. Samen met het complete RIVS team blijft zij verrassen en inspireren door elk seizoen een eigen en unieke nieuwe merkencollectie te presenteren.

Het unieke assortiment exclusieve dameskleding uit de RIVS collectie uit zich in een consistent en toonaangevend merkenpakket. Elk merk kenmerkt zich door haar eigen unieke eigenschappen zoals prints, unieke details of exclusief materiaal. De RIVS modemerken worden geselecteerd op hoogwaardige (stof)kwaliteit, een goede pasvorm en comfortabele draagbaarheid.

Exclusieve dameskleding merken verkooppunt

RIVS heeft voor ieder wat wils. Van laagdrempelig tot meer luxe merken. Van jeansmerken als Adriano Goldschmied en NJDJ tot trendy kledingmerken als Baum und Pferdgarten en accessoiremerk Mimi et Toi. Daarnaast is RIVS exclusief verkooppunt van RIVS Basics, het toonaangevende en exclusieve merk van ontwerpster en eigenaresse Iris van Stipriaan.

Andere toonaangevende merken uit de RIVS collectie zijn TWINSET, Kyra & Ko, Woolrich, Ted Baker en Strenesse. Maar RIVS verkoopt ook prachtige beauty- en lifestylemerken als REN Clean Skincare en TAN-LUXE. Alle merken uit de RIVS collectie zijn direct online verkrijgbaar. Uiteraard kunt je ook terecht in onze RIVS winkel in Alkmaar waar je ook het complete merken assortiment vindt. Bij RIVS vind je altijd de musthaves uit de collecties.

Ben je niet in de gelegenheid om tijdens onze openingstijden dameskleding te shoppen? Maak een afspraak met één van onze verkoopstylistes en we openen de winkel speciaal voor jou.