Exclusieve dameskleding merken

Bij RIVS vind je een toonaangevend en uniek merkenpakket van exclusieve dameskleding dat je in geen enkele andere winkel of online shop vindt. Hieronder vind je een overzicht van onze exclusieve dameskleding merken.


# 0039 Italy / 8PM / &Klevering

A Adrianna Papell / AG Jeans / Ahlvar Gallery / Allan K / Alpha Studio

B Bazar Deluxe / Baum und Pferdgarten / Brodie Cashmere / By Ti Mo

C Campomaggi / Camps & Camps / Castañer / Claudia V / Comma

D DKNY

E Elise Gug

F French Disorder

J Jade Twelve / JANICE / JOSEPH / Julia June / Juvia

K Kiltie / Kyra & Ko

Lisa Yang / Liviana Conti

Majem / Marthje / Moment by Moment / Memoire Imprimee / Mimi et Toi / Miss Money Money / My Twin

Nathalie Vleeschouwer / Nous / NYDJ Jeans

Oroblu

Panara / Parker SmithPost & Co

REN Clean Skincare / Richmond & Finch / RIVS / Robert Friedman

Sarah Lou / Sylver / Schierholt Sensewear / STAND / Stokton / Strenesse / Style Butler

TAN-LUXE / Ted Baker / Twinset

Valentine Gauthier 

Wardrobe CPH / Woman by Earn / Woolrich

Zenggi / Zenology


Exclusieve dameskleding merken online shop

RIVS is een schatkamer voor stijlvolle vrouwen die van mooie kleding, accessoires en beautyproducten houden. En daar horen exclusieve dames kledingmerken bij. Bij RIVS vind je een toonaangevend merkenaanbod met exclusieve en hoogwaardige merken, een combinatie van prachtige fashion brands die je nergens anders vindt. Prachtige luxe merken met een twist. Merken met een verhaal. RIVS is een mini-warenhuis. De merkkleding is verkrijgbaar in de RIVS winkels in Alkmaar of online in de webwinkel.

De RIVS collectie bestaat uit diverse toonaangevende merken welke samen een unieke mix creëren in stijlvolle, sexy, luxe, klassieke en tijdloze dameskleding. De collectie wordt met veel zorg en aandacht samengesteld door eigenaresse Iris van Stipriaan. Samen met het complete RIVS team blijft zij verrassen en inspireren door elk seizoen een eigen en unieke nieuwe merkencollectie te presenteren.

Het unieke assortiment exclusieve dameskleding uit de RIVS collectie uit zich in een consistent en toonaangevend merkenpakket. Elk merk kenmerkt zich door haar eigen unieke eigenschappen zoals prints, unieke details of exclusief materiaal. De RIVS modemerken worden geselecteerd op hoogwaardige (stof)kwaliteit, een goede pasvorm en comfortabele draagbaarheid.

Exclusieve dameskleding merken verkooppunt

RIVS heeft voor ieder wat wils. Van laagdrempelig tot meer luxe merken. Van jeansmerken als Adriano Goldschmied en NJDJ tot trendy kledingmerken als Baum und Pferdgarten en accessoiremerk Mimi et Toi. Daarnaast is RIVS exclusief verkooppunt van RIVS Basics, het toonaangevende en exclusieve merk van ontwerpster en eigenaresse Iris van Stipriaan.

Andere toonaangevende merken uit de RIVS collectie zijn TWINSET, Kyra & Ko, WoolrichTed Baker en Strenesse. Maar RIVS verkoopt ook prachtige beauty- en lifestylemerken als REN Clean Skincare en TAN-LUXE. Alle merken uit de RIVS collectie zijn direct online verkrijgbaar. Uiteraard kunt je ook terecht in onze RIVS winkels in Alkmaar waar je ook het complete merken assortiment vindt. Bij RIVS vind je altijd de musthaves uit de collecties.

Ben je niet in de gelegenheid om tijdens onze openingstijden dameskleding te shoppen? Maak een afspraak met één van onze verkoopstylistes en we openen de winkel speciaal voor jou.