Over ons

RIVS is opgericht in 2005 door Iris Van Stipriaan. Iris is ondernemend, een stylist met gevoel voor humor en passie voor mode. Iris heeft ruim 30 jaar ervaring en weet voor elke klant en gelegenheid de juiste outfit te vinden.

De kracht van RIVS zit in de persoonlijke aandacht en styling, waarbij wordt gekeken naar het afstemmen van de items zodat alles met elkaar gecombineerd kan worden. Het RIVS team helpt je graag om een outfit samen te stellen en ons geheim met je te delen om de juiste combi's te maken, zodat je er optimaal van kunt genieten. Laat je van top tot teen kleden passend bij jouw lichaam en persoonlijkheid en je gaat stralend de deur uit!

De merken selecteren we met liefde en staan in het teken van duurzaamheid en exclusiviteit. De store is te vinden op Ritsevoort 21 in Alkmaar. Wil je liever online inspiratie opdoen en shoppen vanuit huis? Neem dan een kijkje in onze webshop. 

Wil je één op één gestyled worden? Maak een afspraak dan plannen we samen een private shopping moment in.Sustainable fashion