Over ons

 

OVER RIVS STORE

RIVS is opgericht in 2005 door Iris Van Stipriaan. Iris is ondernemend, een stylist met gevoel voor humor en passie voor mode. Ze heeft ruim 30 jaar ervaring en weet voor elke klant en gelegenheid de juiste outfit te vinden.

 

DE KRACHT VAN RIVS

De kracht van RIVS zit in de persoonlijke aandacht en styling, waarbij wordt gekeken naar het afstemmen van de items zodat alles met elkaar gecombineerd kan worden. Het RIVS team helpt je graag om een outfit samen te stellen en ons geheim met je te delen om de juiste combi's te maken, zodat je er optimaal van kunt genieten. Laat je van top tot teen kleden passend bij jouw lichaam en persoonlijkheid en je gaat stralend de deur uit!

 

EXCLUSIVITEIT

Exclusiviteit is belangrijk voor ons. De merken in onze collectie selecteren we met liefde en staan in het teken van duurzaamheid en exclusiviteit. Merken zoals Malene Birger, La Salle en Filippa K creëeren long-lasting items en ontwikkelen zich elk jaar weer door hun visie voor de toekomst te vernieuwen en aan te passen. WHERE TO SHOP?

De RIVS Store is te vinden op Ritsevoort 21 in Alkmaar, het oude centrum van de stad. Wil je liever online inspiratie opdoen en shoppen vanuit huis? Neem dan een kijkje in onze webshop

Wil je één op één gestyled worden of ben je geïnteresseerd in een Private Shopping afspraak? Klik hier voor meer informatie.

Sustainable fashion