Ruilen & retourneren

Voldoet de bestelling niet aan jouw verwachtingen of wil je een besteld artikel(en) omruilen? Je kunt een artikel ruilen of retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel. Het artikel dient onbeschadigd, ongebruikt, schoon en indien mogelijk in de originele verpakking aan ons retour te worden gestuurd. Je mag een artikel passen, maar je mag het artikel niet gebruiken en geen labels of prijskaartjes verwijderen als je het artikel wilt ruilen of retourneren.

RETOURZENDING VERSTUREN

Om de retour in ontvangst te kunnen nemen, zouden we je willen vragen om onderstaande gegevens in te vullen. De retour zal na ontvangst binnen 14 dagen worden verwerkt en eventuele retourbetaling zal in deze termijn worden betaald. De kosten voor het retour sturen van een artikel zijn voor uw eigen rekening. Elke retourzending dient via PostNL met een track en trace code te worden verstuurd, zodat u kunt nagaan waar uw zending zich bevindt.

TERUG BRENGEN IN DE WINKEL

Je kunt een artikel ook ruilen of retourneren in onze RIVS Store. Stuur een e-mail naar [email protected] met jouw naam, ordernummer en wanneer je verwacht langs te komen. Heb je meerdere artikelen besteld? Vermeld dan ook welk(e) artikel(en) je wilt retourneren of ruilen. Let op! Je ontvangt geen geld terug in de winkel als je een artikel daar afgeeft. Het geld wordt teruggestort op jouw rekening via het RIVS hoofdkantoor. Een ruiling wordt wel direct afgehandeld in de winkel.

 

RIVS B.V.
RITSEVOORT 21
1811 DM ALKMAAR

 

Download hier het retourformulier