Ruilen & retourneren

Voldoet de bestelling niet aan jouw verwachtingen of wil je een besteld artikel(en) omruilen? Je kunt een artikel ruilen of retourneren binnen 30 dagen na ontvangst van het artikel. Het artikel dient onbeschadigd, ongebruikt, schoon en indien mogelijk in de originele verpakking aan ons retour te worden gestuurd. Je mag een artikel passen, maar je mag het artikel niet gebruiken en geen labels of prijskaartjes verwijderen als je het artikel wilt ruilen of retourneren.

TERUGBRENGEN IN DE WINKEL

Wist je dat het terugsturen van kleding een grote impact op het milieu heeft? Lever je bijdrage aan de verduurzaming en draag het milieu een warm hart toe door jouw retourpakketje zelf gratis langs te brengen in de winkel. Hiermee voorkom je gelijk retourkosten.  
Stuur een e-mail naar [email protected] met jouw naam, ordernummer en wanneer je verwacht langs te komen. 

RETOURZENDING VERSTUREN

Lukt het je niet om het langs te brengen? Geen probleem. We willen je vragen om onderstaande gegevens in te vullen en het pakketje terug te sturen. De retour zal na ontvangst binnen 14 dagen worden verwerkt en eventuele retourbetaling zal in deze termijn worden betaald. De kosten voor het retour sturen van een artikel zijn voor uw eigen rekening. Elke retourzending dient via PostNL met een track en trace code te worden verstuurd, zodat u kunt nagaan waar uw zending zich bevindt.

Heb je meerdere artikelen besteld? Vermeld dan ook welk(e) artikel(en) je wilt retourneren of ruilen.
Let op! Je ontvangt geen geld terug in de winkel als je een artikel daar afgeeft. Het geld wordt teruggestort op jouw rekening via het RIVS hoofdkantoor. Een ruiling wordt wel direct afgehandeld in de winkel.

RIVS B.V.
RITSEVOORT 21
1811 DM ALKMAAR