Elke vrouw schakelt dagelijks tussen ‘meerdere levens’ die ze heeft; ze is de drukke moeder, de ondernemende single, de carrièrevrouw, de gezellige vriendin en de ideale (schoon)dochter. Of de super grootmoeder die nog midden in het leven staat. Voor al die verschillende ‘levens’ hoef je maar naar één plek. Door het one-stop-shop concept biedt RIVS voor elke gelegenheid de juiste outfit waarin een vrouw zich mooi voelt. En waarbij je, als je de stukken goed op elkaar afstemt, alles met elkaar kunt combineren zodat je er optimaal van kunt genieten.

We geloven niet dat er maar één manier is om een outfit te dragen, maar we helpen graag om er één samen te stellen en ons geheim met je te delen om de juiste combi's te maken.


Over RIVS

RIVS is in 2005 opgericht door eigenaresse Iris Van Stipriaan. Iris zit al ruim 25 jaar in het vak en ademt mode en styling. Ze heeft een geheel eigen stijl en weet voor elke klant de juiste outfit te vinden. Bij RIVS is de persoonlijke aandacht voor de klant erg belangrijk. Of je nou een outfit zoekt voor een bruiloft, een uitje, voor op kantoor of als je een compleet nieuwe garderobe wilt. Bij RIVS word je van top tot teen gekleed, zodat je je zelfverzekerd en mooi voelt. Want dat is toch wat elke vrouw wil? Prachtige kleding, passend bij jouw lichaam en persoonlijkheid, zodat jij je lekker in jouw vel voelt. 

Door deze persoonlijke styling is RIVS een uniek modeconcept. De winkels in Alkmaar hangen vol met prachtige kleding voor de zelfbewuste vrouw. Het is een eigentijdse mix van zakelijke kleding, casual wear, feestelijke jurken en fijne basics van toonaangevende merken. Naast de laatste trends op modegebied vind je bij RIVS unieke lifestyle items en fijne beautyproducten. 

over rivs


Winkels & webshop

De RIVS-winkels zijn een beleving. Dat zie je en dat voel je. Met elk hun eigen uitstraling wordt de klant geïnspireerd door zowel de beleving in de winkel als de mooie merken. Door de combinatie van winkel, kantoor en webshop, krijgt de klant een uniek kijkje achter de schermen.

Met de webshop verhoogt RIVS de service voor de drukbezette vrouw. Een groot deel van de  collectie vind je terug in de online shop. De webshop is ook een inspiratiebron hoe je het beste items kunt combineren. Focus ligt op de producten, maar altijd met aandacht voor fotografie en details.

De webshop heeft alle gemakken van een goede online shop: snelle bezorgservice, veilig betalingssysteem, goede klantenservice en een vriendelijk retour- en omruilbeleid.

rivs store en webshop


Merken

Je vindt bij RIVS toonaangevende merken als Ted BakerTWINSETBaum Und Pferdgarten, Comma, IRO, Jade Twelve, Janice, Kyra & Ko, Les Coyotes De ParisWoman by EarnZenggi en meer. Naast dameskleding vind je bij ons ook een uitgebreid assortiment schoenen, luxe sieraden, tijdloze shawls en andere accessoires. Je kunt op één plek slagen voor jouw gehele outfit.

We hopen je snel te zien in één van onze winkels of shop online in onze webshop!

 rivs merken