OVER ONS

RIVS is een uniek mode concept met drie winkels en een webshop WWW.RIVS.NL. De winkels vindt u aan het Ritsevoort 21 en 31 in Alkmaar.

RIVS is opgericht in 2005 en staat voor exclusieve damesmode met een tijdloze twist. Elk seizoen stelt eigenaresse Iris van Stipriaan een unieke collectie samen van haar favoriete luxe brands. Iris zit al ruim 20 jaar in het vak en ademt mode en styling. Ze heeft een geheel eigen stijl en kenmerkend voor Iris is haar vermogen om voor elke klant de juiste outfit te vinden.

In onze winkels en online werken wij er elke dag aan om u goed van dienst te zijn en te inspireren. De verkoopstylistes geven u persoonlijk stijladvies over uw outfit en geven u desgewenst tips voor uw gehele garderobe. Wij werken namelijk vanuit de filosofie dat elke vrouw ‘meerdere levens’ heeft.

Kenmerkend voor vrijwel elke vrouw is dat zij elke dag schakelt tussen ‘meerdere levens’; ze is de sexy partner, de zakenvrouw, de drukke moeder, de gezellige vriendin voor haar vriendinnen, de leuke dochter en tussen al deze bedrijven door wil ze natuurlijk ook een moment voor haarzelf. Daarom kunt u bij ons terecht voor een eigentijdse mix van zakelijke kleding, casual wear, feestelijke jurken, fijne basics en natuurlijk de laatste trends op modegebied. Voor elke gelegenheid bieden wij u een ruime keuze.

U vindt bij RIVS toonaangevende merken zoals Ted Baker, TWINSET, Strenesse, Woolrich, AG Jeans, Panara, Joseph, Woman by Earn, Zenggi, I Love my Moment en Baum und Pferdgarten. Naast dameskleding vindt u bij ons ook een uitgebreid assortiment schoenen, luxe sieraden, tijdloze shawls en andere accessoires. U kunt op één plek slagen voor uw gehele outfit ;-)

We hopen u snel te zien in één van onze winkels of shop online op onze webshop!

 

Lieve groet,

Iris van Stipriaan en het RIVS team

 

 RIVS