OVER ONS

- HET GEHEIM ZIT IN HET COMBINEREN – 

RIVS is opgericht in 2005 en is een uniek modeconcept met een tijdloze twist; een schatkamer vol ideeën voor de zelfbewuste vrouw.

Met twee winkels in Alkmaar (Ritsevoort 21 & 31) en een webshop biedt RIVS een eigentijdse mix van zakelijke kleding, casual wear, feestelijke jurken en fijne basics van toonaangevende merken. Naast de laatste trends op modegebied vind je bij RIVS unieke lifestyle items en fijne beautyproducten. Elk seizoen stelt eigenaresse Iris van Stipriaan een unieke collectie samen van haar favoriete luxe brands. Iris zit al ruim 25 jaar in het vak en ademt mode en styling. Ze heeft een geheel eigen stijl en kenmerkend voor Iris is haar vermogen om voor elke klant de juiste outfit te vinden. Alle RIVS verkoopstylistes bezitten ditzelfde gevoel voor stijl en de capaciteit om de perfecte combinaties te maken.

Winkels & webshop

De RIVS-winkels zijn een beleving. Dat zie je, dat voel je. De winkels zijn modern met gebruik van mooie oude elementen. Met elk hun eigen uitstraling wordt de klant geïnspireerd door zowel de beleving in de winkel als de mooie mix van luxe exclusieve merken. Het serviceniveau is hoog. Door de combinatie van winkel, kantoor en webshop, krijgt de klant een uniek kijkje achter de schermen.

Met de webshop verhoogt RIVS de service voor de drukbezette vrouw. De gehele collectie vind je terug in de online shop. Even tussendoor een nieuwe zakelijke outfit of fijne basics shoppen, maar de webshop is ook een inspiratiebron hoe je het beste items kunt combineren. Focus ligt op de producten, maar altijd met aandacht voor fotografie en details. Je krijgt wat je verwacht.

De webshop heeft alle gemakken van een goede online shop: snelle bezorgservice, veilig betalingssysteem, goede klantenservice en een vriendelijk retour- en omruilbeleid.

RIVS filosofie

Elke vrouw schakelt dagelijks tussen ‘meerdere levens’ die ze heeft; ze is de drukke moeder, de ondernemende single, de carrièrevrouw, de gezellige vriendin en de ideale (schoon)dochter. Of de super grootmoeder die nog midden in het leven staat.

Voor al die verschillende ‘levens’ hoef je maar naar één plek. Door het one-stop-shop concept biedt RIVS voor elke gelegenheid de juiste outfit waarin een vrouw zich mooi voelt. En waarbij je, als je de stukken goed op elkaar afstemt, alles met elkaar kunt combineren zodat je er optimaal van kunt genieten.

We geloven niet dat er maar één manier is om een outfit te dragen, maar we helpen graag om er één samen te stellen en ons geheim met je te delen om de juiste combi's te maken.

Merken

Je vindt bij RIVS toonaangevende merken als Ted Baker, TWINSET, Strenesse, Woolrich, AG Jeans, Panara, Joseph, Woman by Earn, Zenggi, I Love my Moment en Baum und Pferdgarten en meer. Naast dameskleding vind je bij ons ook een uitgebreid assortiment schoenen, luxe sieraden, tijdloze shawls en andere accessoires. Je kunt op één plek slagen voor jouw gehele outfit.

We hopen je snel te zien in één van onze winkels of shop online in onze webshop!

 

Lieve groet,

Iris van Stipriaan en het RIVS team

 

 over ons