Nieuw bij RIVS: Aspesi

Nieuw bij RIVS: het Italiaanse merk ASPESI. Dit prachtige merk omvat tijdloze elegantie en creëert een unieke combinatie van functionaliteit en stijl. Elk ontwerp heeft zo een tijdloze aantrekkingskracht. Ben jij iemand met een eigen, unieke stijl? Dan vind je de unieke kledingstukken ongetwijfeld tussen onze collectie van ASPESI.

 

SHOP DE COLLECTIE VAN ASPESI

 

Middelste foto: Alberto Aspesi met model Linda Evangelista fall/winter collectie 1989/1990

 

About Aspesi

Aspesi is een Italiaans modemerk dat in 1969 werd opgericht door Alberto Aspesi. In die tijd keek iedereen naar de mode in Parijs en daar wilde Alberto verandering in brengen. Hij begon zich te richten op de Italiaanse ready-to-wear mode. In dat proces focuste hij zich op materialen en draagbare elegantie. Dit heeft zich uitgebreid naar de hedendaagse tijdloze ontwerpen voor mensen die van een eigen en unieke stijl houden.

 

How to style

De kleding van Aspesi is uniek qua stijl waardoor je de rest van de outfit het beste "eenvoudig" kan af stylen. Neem als voorbeeld de Aspesi Twill Dress green die kan je stylen met een zwarte hak of laars en een zwart tasje erbij. Zo creëer je rust bij de outfit op een stijlvolle manier.

ONTDEK DE NIEUWE COLLECTIE BIJ RIVS

Aspesi - Twill Dress Green shoppen

 

Aspesi - Shirt patchwork shoppen
Aspesi - Trousers navy shoppen

 

Aspesi - Cotton Bow Shirt sky blue shoppen
Aspesi - Linen and Cotton Trousers check shoppen

 

Aspesi - V-Neck Shirt navy shoppen
Aspesi - Cotton Poplin Long Flared Skirt navy shoppen

 

 

 

 

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter