Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Camps & Camps online shop

Camps & Camps is een sieradenmerk dat zowel in onze webshop als in de RIVS winkels in Alkmaar te vinden is. Camps & Camps sieraden staan bekend om de tijdloze ontwerpen, hoogwaardige materialen en de handgemaakte Nederlandse productie. Bij ons vind je elk seizoen een uitgebreid aanbod met de mooiste items uit de collectie.

Het sieradenmerk Camps & Camps is in 1997 opgericht door de Nederlandse zussen Ine en Monique Camps. De zussen presenteren elk seizoen een unieke collectie met prachtige sieraden als armbandenoorbellen en kettingen. De sieraden worden met zorg ontworpen in Europa en in het Camps & Camps atelier in Nederland krijgen zij de final touch.

Camps & Camps oorbellen zijn verzilverd of verguld. Deze lagen zijn van hoge kwaliteit en dikte, waardoor het materiaal een sublieme glans heeft en beter bestand is tegen slijtage. Voorkom contact met haarlak, parfum en andere ‘bijtende’ substanties. Alle metalen zijn nikkelvrij en anti-allergie getest. In de Camps & Camps oorbellen zitten Swarovski stenen. 

Bij RIVS vind je een uitgebreid assortiment van Camps & Camps oorbellen. Zit jouw type oorbel of jouw kleur van de steen er niet bij? Wij kunnen altijd informeren of de oorbellen in een andere kleur verkrijgbaar zijn.

Camps & Camps verkooppunt

Shop jouw favorieten online in onze Camps & Camps webwinkel of breng een bezoek aan één van de RIVS winkels in Alkmaar en laat je inspireren door de verschillende items uit de prachtige Camps & Camps collectie. Wij helpen je graag bij het maken van jouw keuze uit het uitgebreide assortiment

Ben je op zoek naar een persoonlijke styliste? Bij RIVS werken professionele verkoopstylistes die je op deskundige wijze van kledingadvies kunnen voorzien. Ben je niet in de gelegenheid om tijdens onze openingstijden Camps & Camps te shoppen? Maak een afspraak met één van onze verkoopstylistes en we openen de winkel speciaal voor jou. Stijl je outfit af met een accessoire van Camps & Camps!