AG jeans online shop

AG jeans is één van de toonaangevende merken die zowel in onze webshop als in de RIVS winkel verkrijgbaar zijn. Adriano Goldschmied (AG) jeans staat voor: chic, sophisticated en classic. De modellen zijn tijdloos en staan bekend om de fantastische pasvorm en comfortabel aanvoelend materiaal. Bij ons vind je elk seizoen een uitgebreid aanbod met de mooiste modellen uit de collectie.

Adriano Goldschmied is een jeansmerk dat in 2000 is opgericht door denim guru Adriano Goldschmied en manufacturing expert Yul Ku. Sinds 2008 maakt de zoon van Yul, Samuel Ku, deel uit van het creatieve team bij AG.

Adriano Goldschmied is een echt made in USA merk doordat het volledige productieproces van de jeans in Amerika wordt verricht. Dit betekent van ontwerp van de jeans tot aan het dicht stikken van de naden. Bij Adriano Goldschmied wordt de kleding gemaakt van moderne materialen en krijgt elk model een unieke fit. De jeans van Adriano Goldschmied staan bekend om de mooie washings en unieke kleuren. Niet alleen blauwe jeans, maar ook wit en zwart. Vaak zijn de jeans voorzien van lichtere en donkere kleuren door elkaar. De pasvorm van een AG jeans is uniek. De jeans voelt zacht aan op de huid en sluit goed aan op het lichaam. Als je er eenmaal één hebt, wil je nooit meer anders! Een AG jeans is onmisbaar in jouw garderobe.

Bij RIVS heb je een ruime keuze AG jeans met elk seizoen de echte musthaves uit de collectie. Combineer jouw jeans met een mooie glansblouse en high heels voor een classy look of draag er een top en sneakers bij voor een sportieve look.

Bij AG wordt zorg gedragen voor het milieu. Door de Ozone Technolgy wordt tijdens het productieproces 50% minder water gebruikt. Bovendien worden er minder chemicaliën en energie gebruikt om de jeans te fabriceren.

AG jeans verkooppunt

Shop jouw favorieten online in onze AG jeans webwinkel of breng een bezoek aan één van de RIVS Store in Alkmaar en laat je inspireren door de verschillende looks uit de verrassende Adriano Goldschmied collectie. Wij helpen je graag bij het maken van jouw keuze uit het uitgebreide assortiment. 

Ben je op zoek naar een persoonlijke styliste? Bij RIVS werken professionele verkoopstylistes die je op deskundige wijze van kledingadvies kunnen voorzien. Ben je niet in de gelegenheid om tijdens onze openingstijden AG jeans te shoppen? Maak een afspraak met één van onze verkoopstylistes en we openen de winkel speciaal voor jou. Ervaar de sublieme pasvorm van AG jeans!

Ben je nieuwsgierig naar de filosofie van AG Jeans? Lees dan dit super leuke artikel!


Shop ook de volgende merken:

NYDJ | Baum und Pferdgarten | Les Coyotes De Paris | IRO Paris