Sieraden online shop

Sieraden zijn de finishing touch voor jouw outfit. Met de juiste modellen creëer je een fashionable en stijlvolle look. 

Bij RIVS vind je zowel online in onze webshop als in de RIVS winkels in Alkmaar een uitgebreid aanbod exclusieve en chique sieraden van onder andere de merken Camps & Camps en Claudia V. Beide sieradenmerken zijn gespecialiseerd in hoogwaardige accessoires en unieke dessins, waarbij zij veel gebruik maken van kleur. 

Kettingen, armbanden en elegante oorbellen, je vindt het allemaal bij RIVS. Classy gouden en zilveren kettingen en armbanden met grote schakels, kleurrijke oorbellen met Swarovski stenen, uit ons ruime sieraden assortiment kunt je zeker een keuze maken.  

Unieke sieraden verkooppunt

Online in de RIVS webwinkel kunt je direct bestellen uit onze exclusieve sieraden collectie. Daarnaast helpen onze stylistes je graag in de RIVS winkels in Alkmaar met het uitzoeken van jouw mooie sieraad. Kom langs en laat je inspireren.

Ben je niet in de gelegenheid om tijdens onze openingstijden sieraden te shoppen? Maak een afspraak met één van onze verkoopstylistes en we openen de winkel speciaal voor jou. Stijl je outfit met een prachtig sieraad.