Riemen online shop

Bij RIVS vind je een uitgebreid assortiment riemen. Een riem is de finishing touch voor jouw outfit, gecombineerd met een goede jeans en een leuke top, trui of blouse maak je jouw outfit compleet.

Je kunt bij RIVS kiezen uit een ruim aanbod riemen met print, echt lederen met studs, chique stenen, een zacht aanvoelende vacht, heupriem of tailleriem. Altijd van hoogwaardig materiaal, zoals 100% leer. Het luxe aanbod vind je zowel online in onze webshop als in de RIVS Store in Alkmaar.

Een riem is niet alleen een praktisch accessoire, maar is ook ideaal om je vrouwelijke figuur te accentueren. Een ceintuur past bij een elegante of sportieve outfit. Een riem is ideaal en onmisbaar in jouw garderobe. Wat ons betreft kun je er niet genoeg hebben.

Unieke riemen verkooppunt

Online in de RIVS webwinkel kunt je direct bestellen uit onze exclusieve riemen collectie. Daarnaast helpen onze stylistes je graag in de RIVS Store in Alkmaar met het uitzoeken van jouw mooie riem. Kom langs en laat je inspireren.

Ben je niet in de gelegenheid om tijdens onze openingstijden riemen te shoppen? Maak een afspraak met één van onze verkoopstylistes en we openen de winkel speciaal voor jou. Stijl je outfit met een prachtige riem.