Personal/private shopping

Afspraak maken? Mailen kan naar [email protected], bel ons op 072-721 0960 of Whatsapp ons op 06 1306 95 93.

 

In de RIVS Store in Alkmaar werken vakkundige verkoopstylistes die je een complete make-over kunnen geven. Onze stylistes geven eerlijk en deskundig advies en willen graag hun kennis met jullie delen. 

Eigenaresse Iris van Stipriaan werkt al ruim 25 jaar in de mode en beschikt over een fantastisch gevoel voor styling. Alle RIVS verkoopstylistes bezitten ditzelfde gevoel voor stijl en de capaciteit om de perfecte combinaties te maken. Onze stylistes weten voor elke gelegenheid de perfecte outfit uit te kiezen, geheel persoonsgebonden. Of dit nou voor een bruiloft is, een uitje, voor op kantoor of als je een compleet nieuwe garderobe wilt. Zij kunnen je van top tot teen kleden en je zelfverzekerd en mooi laten voelen. Want dat is toch wat elke vrouw wil? Prachtige kleding, passend bij jouw lichaam en persoonlijkheid, zodat jij je lekker in jouw vel voelt. 

Wat zijn de mogelijkheden bij RIVS?

Personal Shopping

  • Wij helpen je 1 op 1 bij het kiezen van een prachtige outfit tijdens onze openingstijden.
  • Er wordt speciaal voor jou een selectie gemaakt van de mooiste items gebaseerd op jouw voorkeuren. Deze kan je van tevoren doorgeven.
  • Een styliste voor jou alleen!

Private Shopping

  • Een persoonlijke afspraak met één van onze stylistes buiten de normale openingstijden.
  • Er wordt speciaal voor jou een selectie gemaakt van de mooiste items gebaseerd op jouw voorkeuren. Deze kan je van tevoren doorgeven.
  • Je hebt de winkel voor jou alleen!

Facetime shoppen

  • Via Facetime kunnen wij zonder fysiek contact toch advies geven en alle mooie items in de winkel laten zien.
  • Je kunt hiervoor Facetimen naar 06-13069593.

Maak nu een afspraak voor personal shopping of private shopping! Mailen kan naar [email protected], bel ons op 072-7210960 of What's app ons op 06-13069593.

personal shopping alkmaar

personal shopping alkmaar

personal shopping alkmaar