Zenology online shop

Zenology is één van de exclusieve merken die je zowel in onze webshop als in de RIVS Store in Alkmaar vindt. Zenology is een Nederlands lifestylemerk dat bekend staat om luxe beauty- en lifestyle producten. In het assortiment vind je huisparfums, handwas, hand- en bodylotions met de heerlijkste geuren.

De luxe producten van Zenology bevatten geen dierlijke producten en zijn daardoor geschikt voor vegans. Ook zijn de producten zo veel mogelijk ontwikkeld met het oog op het milieu en bevatten ze geen synthetische kleurstoffen en parabenen.

Huisparfum van Zenology kan de stemming in een ruimte veranderen en prikkelt de sfeer. De luxe handwas biedt een rijke, romig schuim terwijl je heerlijk jouw handen reinigt. Met de ambiance spray van Zenology verrijk je jouw interieur zodat het thuis voelt als een warme deken.

Zenology verkooppunt

Bij RIVS vind je een uniek assortiment Zenology producten. Shop jouw favoriete online in onze Zenology webwinkel of breng een bezoek aan één van de RIVS Store in Alkmaar en laat je verrassen door de verschillende items uit het heerlijke Zenology assortiment. Wij helpen je graag bij het maken van jouw keuze uit het unieke aanbod. 

Je voelt je thuis met de producten van Zenology.


Shop ook de volgende merken

TAN-LUXE | REN clean skincare | Mimi Et Toi | Panara