Mimi et Toi online shop

Mimi et Toi sieraden is een van de merken die zowel verkrijgbaar is in onze webshop en in onze RIVS Store in Alkmaar. De sieraden van Mimi et Toi hebben een luxueuze, Franse uitstraling en zijn erg delicaat. Bij ons vind je elk seizoen een uitgebreid aanbod met een selectie van de mooiste sieraden. Mimi Et Toi heeft een ruim aanbod aan prachtige ringen, oorbellen, kettingen en armbanden.

Accessoiremerk Mimi et Toi heeft een Franse uitstraling, maar is in 2009 gestart door de Nederlandse sieradenmaker Mimi van Dijk. Mimi et toi is chique, maar tegelijkertijd erg stoer en feministisch. Mimi van Dijk verwerkt haar leven letterlijk in haar sieraden. Zo beeldt ze bijvoorbeeld tanden uit in de tijd dat haar relatie voorbij ging en rock elementen die wijzen op de tijd die daarop volgde. De sieraden van Mimi et Toi hebben een gouden coating.

In onze webshop en in onze RIVS winkel in Alkmaar vind je elk jaar de nieuwste collectie Mimi et Toi sieraden die worden ontworpen door Mimi zelf. De sieraden zijn zo succesvol, omdat zij elke keer weer haar hart en ziel steekt in de mooiste sieraden. De collectie bestaat uit armbanden, ringen en kettingen.

Mimi et Toi verkooppunt

Shop de collectie nu in onze Mimi et Toi webwinkel of breng een bezoekje aan onze RIVS Store in Alkmaar en laat je inspireren door de verschillende accessoires. Wij geven je graag advies bij de keuze van ons uitgebreide assortiment.

Ben je op zoek naar een persoonlijke styliste? Bij RIVS werken professionele verkoopstylistes die je op deskundige wijze van kledingadvies kunnen voorzien. Ben je niet in de gelegenheid om tijdens onze openingstijden Mimi et Toi te shoppen? Maak een afspraak met één van onze deskundige verkoopstylistes en we openen de winkel speciaal voor jou. Stijl je outfit af met een prachtig sieraad van Mimi et Toi!


Shop ook de volgende merken

Laurence Delvallez | Kyra & Ko | Ted Baker | Zenggi