DES PETIT HAUTS

Exclusief verkrijgbaar in onze RIVS Store en te bestellen via mail, chat of what's app.

Des Petit Hauts vesten, truien

Des Petit Hauts Vest Daria Creme €209,00

 Des Petit Hauts vesten, truien

Des Petit Hauts Vest Daria Creme €209,00

 

des petit hauts

LINKS: Shawl Daisy Roest €119,00 | Shawl Caline Taupe €119,00 | Beanie Delou Roest €59,00 | Beanie Calipso Taupe €59,00
RECHTS: Des Petit Hauts Daniele Taupe  €219,00 

Met Des Petits Hauts hebben we er bij RIVS een prachtig Frans merk bij! Des Petits Hauts staat bekend om haar prachtige mohair wollen vesten met lurex details en shirts met mooie, zachte glitters. Bekijk nu onze prachtige nieuwe collectie van Des Petits Hauts online of in een van onze RIVS winkels in Alkmaar!


des petit hauts

Des Petit Hauts Coltrui Taupe €199,00  UITVERKOCHT

 

des petit hauts

Des Petit Hauts Shawl Daisy Roest €119,00 | Des Petit Hauts Shawl Caline Taupe €119,00 UITVERKOCHT

 

des petit hauts

LINKS: Des Petit Hauts Daniele Taupe €219,00
RECHTS: Des Petit Hauts Vest Cauline Navy €209,00 | Des Petit Hauts Vest Daria Creme €209,00 |  Des Petit Hauts Daniela Taupe €219,00

 

des petit hauts

Des Petit Hauts Vest Cauline Navy  €209,00 | Des Petit Hauts Vest Daria Creme €209,00 | Des Petit Hauts Vest Daniela Taupe €219,00

 

des petit hauts

Des Petit Hauts Vest Darius Roes € 229,00

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar Des Petit Hauts? Kom snel langs in onze RIVS Store om de items te passen! Als je geen tijd hebt om langs te komen in de winkel kunnen wij het eventueel ook opsturen. Geef aan ons door in welk item je interesse hebt en in welke maat. Wij zorgen ervoor het item na de betaling zo snel mogelijk wordt opgestuurd. 

Mailen kan naar info@rivs.nl of what's app ons op dit nummer 06 1306 95 93

Des Petit Hauts online

Des Petits Hauts is in 2000 ontstaan door de twee zussen Katia en Vanessa. Het idee was om tops te maken in een tijdloze, comfortabele, leuke en zachte stijl. Ze hangen aan ieder kledingstuk een sterretje. Ieder seizoen selecteren ze de zachtste, zijdeachtige en lichtste stoffen voor de collecties. Ze maken gebruik van uitzonderlijke kleuren voor een heerlijke en zeer verleidelijke collectie. Draag de tops met een trui of damesvestje, of om een rok op te vrolijken. De tops doen altijd wat ze moeten doen!

Des Petits Hauts staat bekend om haar prachtige mohair wollen vesten met lurex details en shirts met mooie, zachte glitters. Door het zachte materiaal van de Des Petit Hauts vesten voelt het als een vacht om je heen. De items zijn perfect te combineren met elke outfit. Draag een trui over een nette blouse of stoere col.

Des Petit Hauts verkooppunt

De collectie van Des Petit Hauts is te koop online via de mail, live chat of What's app of komt langs in de RIVS STORE in Alkmaar.


Shop ook de volgende merken

Baum und Pferdgarten | Kyra & Ko | RIVS | Zenggi