Coster Copenhagen verkooppunt 

Coster Copenhagen online 

Online vind je de mooiste basics van Coster Copenhagen. In het assortiment vind je verschillende kleuren tops en jurkjes. De tops en jurkjes van Coster Copenhagen zijn gemaakt van de beste kwaliteit voor een comfortabele fit. De kleding kan gedragen worden als onderkleding, maar is ook perfect voor een zomerse dag. De de afwerking met kant krijgen de items van Coster Copenhage een sexy look.

Coster Copenhagen Alkmaar

De kleding van Coster Copenhagen vind je online, maar ook in de RIVS Store in Alkmaar. In onze winkel in Alkmaar vind je dezelfde collectie als online. In de winkel werken ervaren verkoopstylistes die voor elke gelegenheid een geschikte outfit kunnen vinden.

Coster Copenhagen dameskleding

Sustainability

Het merk richt zicht met haar kleding op de toekomst. Zij willen als merk een verschil maken en streven naar transparantie en eerlijkheid. Coster Copenhagen streeft ernaar om zelf CSR-projecte te vinden en te kiezen in plaats van grootschalige organisaties te ondersteunen. Op deze manier hopen zij hun verhalen, benaderingen en gedachten met de klanten te delen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijk begrip voor Coster Copenhagen. De modeindustrie is een van de meest vervuilde industrieën ter wereld. Coster Copenhagen grijpt elke gelegenheid aan om nieuwe methoden in de waardeketen te ontdekken en de koolstofvoetafdruk te minimaliseren.

Sinds het merk is opgericht, hebben we altijd een grote focus op de werkomgeving op de productieplaatsen gehad en veel onderzoek gedaan voordat we een productie starten, de cultuur op de respectieve plaatsen ontmoeten. Daarnaast bezoeken we al onze fabrikanten en partners minstens twee keer per jaar om een ​​overzicht te krijgen van de kwestie met betrekking tot verantwoorde productie.