Ahlvar Gallery online shop

Ahvlar Gallery is één van de exclusieve merken die je zowel in onze webshop als in de RIVS Store in Alkmaar kunt kopen. Ahvlar Gallery is een tijdloos dames kledingmerk en staat bekend om de perfecte balans tussen draagbare en unieke items. Bij ons vind je elk seizoen de echte musthaves uit de collectie.

Het Zweedse Ahlvar Gallery is in 2013 opgericht door Frida Ahlvarsson. Na tien jaar gewerkt te hebben als ontwerpster voor andere merken, besloot ze haar droom te volgen en haar eigen label op te richten. Zij wilde de perfecte blouse ontwerpen die je kunt dragen met hoge hakken en een zwarte broek. Een tijdloze blouse, ongecompliceerd en gemakkelijk te dragen. Zo ontstond de voor het merk iconische zijden blouse.

Bij RIVS verkopen we elk seizoen de pareltjes uit de collectie. De focus ligt op blouses, maar er zitten ook prachtige mantels, rokken en tops in de collectie. Prachtige tijdloze zijden items met een vrouwelijke touch. Elk ontwerp is met veel zorg samengesteld en is clean en sophisticated. Stuk voor stuk onmisbaar in jouw garderobe en eindeloos te combineren.

Ahlvar Gallery verkooppunt

Shop jouw favorieten online in onze Ahvlar Gallery webwinkel of breng een bezoek aan één van de RIVS winkel in Alkmaar en laat je inspireren door de verschillende looks uit de prachtige Ahvlar Gallery collectie. Wij helpen je graag bij het maken van jouw keuze uit het unieke assortiment

Ben je op zoek naar een persoonlijke styliste? Bij RIVS werken professionele verkoopstylistes die je op deskundige wijze van kledingadvies kunnen voorzien. Ben je niet in de gelegenheid om tijdens onze openingstijden Ahvlar Gallery te shoppen? Maak een afspraak met één van onze verkoopstylistes en we openen de winkel speciaal voor jou. Shop bijvoorbeeld die perfecte zijden blouse van Ahvlar Gallery!


Ahlar Gallery komt voor in

Misschien ook interessant

Alles over zijde