Truien en vesten

Vesten en truien zijn onmisbare items voor de winter. Tijdens de koude dagen houden ze je lekker warm en maken jouw look helemaal af. Truien en vesten kunnen variëren van groffe en kleine breisels tot een getailleerd of oversized model. Ga je voor een mooie cashmere trui of een lekkere warme sweater?

Dames truien

Bij RIVS houden we van zachte truien van de mooiste materialen. Wij hebben zo een ruim assortiment aan cashmere truien. Cashmere (of kasjmier) is een prachtig, maar ook kostbaar wolsoort. Omdat cashmere zo kostbaar is, is het natuurlijk wel belangrijk dat je het zo goed mogelijk onderhoudt. Op deze manier blijft jouw favoriete kledingstuk het langst mooi en kun je er de aankomende jaren van genieten. Bij RIVS vind je prachtige cashmere truien van de merken Notes Du Nord en RIVS eigen label.

Dames sweater

Voorheen waren sweater vooral bedoeld om in te sporten. Tegenwoordig zie je sweaters overal en zijn ze volledig geaccepteerd in de fashion wereld. Door de zachte binnenkant is een sweater perfect om je warm te houden in de winter. Combineer een sweater met een stoere jeans voor een edgy look of trek een sweater aan over een jurkje om de klassieke look stoerder te maken. Bij RIVS hebben we prachtige sweaters van DKNY in het assortiment.

Dames vest

Vesten zijn ideaal om meer dimensie aan een outfit te geven. Een vestje is makkelijk te combineren en is altijd handig om in de kast te hebben. Een lekker vest geeft warmte in de koude dagen.