How to style: de blazer

Van oversized, tot een cropped model: de blazer is tijdloos. Wij hebben prachtige blazers in onze collectie, van merken als Filippa K, Closed, Janice en Ibana. In deze blog laten we zien hoe je de nieuwe blazer van Ibana styled. Van chic tot casual - met een blazer kan je alle kanten op!

 

LOOK 1

Een wit overhemd en jeans is een gouden combinatie. Met een blazer maak je de look af en krijg je direct het effect van een gestylede look. Bij een blazer denk je vaak aan een zakelijke look, maar deze outfit is allesbehalve! Door de jeans van Closed met destroyed details krijgt de look juist een casual twist. In plaats van enkellaarsjes kan je ervoor kiezen om hier een paar sneakers bij te dragen - ideaal voor een dagje shoppen!

Blazer: Ibana - Jahna Blazer soft taupe SHOP HIER

Overhemd: ZENGGI Trvl Drss - Fluid Tunic Top off white SHOP HIER

Broek: Closed - Jeans Milo mid blue SHOP HIER

Tas: By Malene Birger - Cebella Bag mojave desert SHOP HIER

Schoenen: Panara - High Heel Buckle Boot nero SHOP HIER


LOOK 2

Beige en zwart is een chique combinatie. In deze look stylen we de Ibana blazer in de kleur soft taupe met een zwarte lace top van Coster Copenhagen, een leren broek van DNA Amsterdam, enkellaarzen van Panara en een shawl met textuur van DNA Amsterdam. 

 

LOOK 3

Een blazer staat ook prachtig met een rok! De Ibana blazer is oversized en biedt voldoende ruimte om er een warme trui onder te dragen, zoals deze trui van Woman By Earn. Gecombineerd met de paillettenrok van Notes du Nord en laarzen van Panara heb je een chique look!


Be the first to comment...
Leave a comment