Shawls online shop

Ben je op zoek naar de juiste accessoire om jouw outfit af te stijlen? Een shawl is een stijlvolle, tijdloze en elegante manier om de finishing touch aan jouw outfit te geven. Een sjaal is comfortabel en behaaglijk en houdt je nek warm in zowel zomer als winter. Een shawl kun je zowel zakelijk als casual dragen en is multifunctioneel.

Bij RIVS vind je een uitgebreid assortiment luxe sjaals van toonaangevende merken. Effen, kleurrijke prints, grof gebreide patronen, cashmere, wol of katoen en gemakkelijk te combineren kleuren, je hebt een ruime keuze. De shawls uit de RIVS collectie zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit, voelen zacht aan en geven jouw outfit een classy en luxe uitstraling. Je kunt ons assortiment shawls direct online shoppen in de webshop en in de RIVS winkel in Alkmaar.

Sjaals verkooppunt

Online in de RIVS webwinkel kunt je direct bestellen uit onze exclusieve sjaals collectie. Daarnaast helpen onze stylistes je graag in de RIVS Store in Alkmaar met het uitzoeken van jouw mooie shawl. Kom langs en laat je inspireren.

Ben je niet in de gelegenheid om tijdens onze openingstijden een sjaal te shoppen? Maak een afspraak met één van onze verkoopstylistes en we openen de winkel speciaal voor jou. Stijl je outfit met een luxe sjaal.


Onze subcategorieën
Zijden sjaals / Cashmere sjaals

Misschien ook interessant
Alles over zijde / Alles over cashmere