Hoeden en mutsen online shop

Hoeden en mutsen zijn tijdloos en klassiek. Door het dragen van de juiste hoed of muts creëer je een fashionable en stijlvolle look. Gecombineerd met een chique shawl en leuke handschoenen is jouw outfit helemaal compleet. 

Bij RIVS vind je zowel online in de webshop en in de Store in Alkmaar elegante hoeden met een bolle bovenkant en wijde rand voor een elegante look. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor een uitgebreid assortiment mutsen in diverse kleuren en modellen. Eén van onze favorieten merken, Ted Baker, presenteert elk (winter)seizoen weer de mooiste varianten. Een unieke print of met een bolletje of strik aan de bovenkant, de keuzemogelijkheden zijn ruim. 

Hoeden en mutsen verkooppunt

Online in de RIVS webwinkel kunt je direct bestellen uit onze exclusieve hoeden en mutsen collectie. Daarnaast helpen onze stylistes je graag in de RIVS Store in Alkmaar met het uitzoeken van jouw mooie hoed of muts. Kom langs en laat je inspireren.

Ben je niet in de gelegenheid om tijdens onze openingstijden een hoed of muts te shoppen? Maak een afspraak met één van onze verkoopstylistes en we openen de winkel speciaal voor jou. Shop hét fashion statement van dit moment!