Personal Styling / Private Shopping

Op zoek naar de perfecte outfit en wil je graag één op één style advies van onze stylistes? Of privé winkelen buiten de reguliere openingstijden om? Dat kan bij RIVS!

 

Hoe maak je een afspraak?

Neem contact met ons op via [email protected]

Vermeld hierbij in welke service je geïnteresseerd bent en de gewenste dag/tijdstip. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Natuurlijk zijn we ook telefonisch te bereiken: (072) 721 09 60 en via Whatsapp: 06 13069593

 

Wat kan je van ons verwachten?


In de RIVS Store in Alkmaar werken vakkundige verkoopstylistes die je een complete make-over kunnen geven. Onze stylistes geven eerlijk en deskundig advies en willen graag hun kennis met jullie delen. 

Eigenaresse Iris van Stipriaan werkt al ruim 25 jaar in de mode en beschikt over een fantastisch gevoel voor styling. Alle RIVS verkoopstylistes bezitten ditzelfde gevoel voor stijl en de capaciteit om de perfecte combinaties te maken.

Onze stylistes weten voor elke gelegenheid de perfecte outfit uit te kiezen, geheel persoonsgebonden. Of dit nou voor een bruiloft is, een uitje, voor op kantoor of als je een compleet nieuwe garderobe wilt. Zij kunnen je van top tot teen kleden en je zelfverzekerd en mooi laten voelen. Want dat is toch wat elke vrouw wil? Prachtige kleding, passend bij jouw lichaam en persoonlijkheid, zodat jij je lekker in jouw vel voelt. 


Wat zijn de mogelijkheden bij RIVS?

Personal Styling
  • Wij helpen je een-op-een bij het kiezen en stylen van een prachtige outfit tijdens onze openingstijden
  • Er wordt speciaal voor jou een selectie gemaakt van de mooiste items gebaseerd op jouw voorkeuren. Deze kan je van tevoren doorgeven
  • Een styliste voor jou alleen!

 

Private Shopping
  • Een persoonlijke afspraak met één van onze stylistes buiten de reguliere openingstijden om. Voor 09.00 uur 's ochtends of na 18.00 uur 's avonds? Geen probleem!
  • Er wordt speciaal voor jou een selectie gemaakt van de mooiste items gebaseerd op jouw voorkeuren. Deze kan je van tevoren doorgeven
  • Je hebt de winkel voor jou alleen!

Maak nu een afspraak voor Personal Styling of Private Shopping

 

E-mail: [email protected]
Telefoonnummer: (072) 721 09 60
Whatsapp: 06 13069593