STAND online shop

STAND is in 2014 opgericht door Nellie Kamras vanuit het idee om tegemoet te komen aan de vraag naar vakkundig ontworpen, hoogwaardige lederen kleding tegen betaalbare prijzen. Sindsdien brengt het leermerk ook stukken in suède, bont, wol, kasjmier en namaakbont. Bij RIVS vind je de snoepjes uit de collectie in onze webshop en in de RIVS winkels in Alkmaar, zoals stijlvolle jassen en rokken.

Het gerenommeerde Zweedse label haalt haar inspiratie uit de Franse, vrouwelijke, chique wereld, gecombineerd met een iconische Scandinavische eenvoud en zuiverheid. 

STAND verkooppunt

Shop jouw favorieten online in onze STAND webwinkel of breng een bezoek aan één van de RIVS winkels in Alkmaar en laat je inspireren door de verschillende leren items uit de STAND collectie. Wij helpen je graag bij het maken van jouw keuze uit het unieke assortiment

Ben je op zoek naar een persoonlijke styliste? Bij RIVS werken professionele verkoopstylistes die je op deskundige wijze van kledingadvies kunnen voorzien. Ben je niet in de gelegenheid om tijdens onze openingstijden STAND te shoppen? Maak een afspraak met één van onze deskundige verkoopstylistes en we openen de winkel speciaal voor jou. Een echte musthave is een leren kledingstuk van STAND.