Moment by Moment online shop

Moment by Moment shawls zijn uniek, sophisticated en luxueus door het hoogwaardige materiaal en de stijlvolle prints. De sjaals zijn de perfecte accessoire voor een eigentijdse en frisse vrouwelijke look. 

Bij RIVS vind je zowel in de webshop als in de RIVS winkel in Alkmaar diverse comfortabele en elegante shawls met kleurrijke prints en unieke dessins. De shawls sluiten perfect aan bij onze overige damesmode collectie en geven jouw outfit de finishing touch. Gedragen met een blouse, een jeans en stoere sneakers is jouw moderne outfit een feit.

De sjaals zijn kleine kunstwerkjes en je kunt ze eindeloos dragen door het fijne materiaal en de tijdloze look. De gebruikte materialen zijn hoogwaardig, zoals wol, cashmere en zijde. De items zijn uniek.

Moment by Moment verkooppunt

Shop jouw favorieten online in onze Moment by Moment webwinkel of breng een bezoek aan één van de RIVS winkel in Alkmaar en laat je inspireren door de verschillende items uit de comfortabele Moment by Moment collectie. Wij helpen je graag bij het maken van jouw keuze uit het exclusieve assortiment. 

Ben je op zoek naar een persoonlijke styliste? Bij RIVS werken professionele verkoopstylistes die je op deskundige wijze van kledingadvies kunnen voorzien. Ben je niet in de gelegenheid om tijdens onze openingstijden Moment by Moment te shoppen? Maak een afspraak met één van onze verkoopstylistes en we openen de winkel speciaal voor jou. Ervaar de luxueuze sjaals van Moment by Moment.


Shop ook de volgende merken

Panara | Woman By Earn | Zenggi | Kyra & Ko