LES COYOTES DE PARIS

Exclusief verkrijgbaar in onze RIVS Store en te bestellen via mail, chat of what's app.

Ben je nieuwsgierig geworden naar Les Coyotes De Paris? Kom snel langs in onze RIVS Store om de items te passen! Als je geen tijd hebt om langs te komen in de winkel kunnen wij het eventueel ook opsturen. Geef aan ons door in welk item je interesse hebt en in welke maat. Wij zorgen ervoor het item na de betaling zo snel mogelijk wordt opgestuurd. 

Mailen kan naar info@rivs.nl of what's app ons op dit nummer 06 1306 95 93

Les Coyotes de Paris online shoppen

Les Coyotes De Paris is opgericht door de Amsterdamse Marieke Meulendijks. Marieke wil de klant meenemen in haar interesse in fotografie, hedendaagse kunst, architectuur en mensen. De collecties worden bepaald door het kenmerkende handschrift van Marieke en aandacht voor detail en kwaliteit. Les Coyotes De Paris zoekt naar een meer doelgerichte benadering van alledaagse kleding. Hierbij leggen zij de nadruk op maatwerk en maken zij gebruik van op maat ontwikkelde stoffen. Elke collectie van Les Coyotes De Paris wordt gekenmerkt door opnieuw uitgevonden iconische vormen, gedraaid in moderne silhouetten. 

De collectie van Les Coyotes De Paris kenmerkt zich door prachtige dames truien, tassen, jurken en jassen. Daarnaast mag natuurlijk het iconische Les Coyotes De Paris t-shirt niet ontbreken. De dameskleding van Les Coyotes De Paris beschikt allemaal over uitstekende kwaliteit en een perfecte pasvorm.

Les Coyotes de Paris verkooppunt

De dames kleding van Les Coyotes De Paris is bij ons te koop in de webshop, maar ook in onze RIVS STORE in Alkmaar. Hier kun je je persoonlijk laten stijlen door onze stylistes. Zij weten voor elke gelegenheid de perfecte outfit te vinden. 


Shop ook de volgende merken

IRO Paris | Baum Und Pferdgarten | Notes Du Nord | Ted Baker