Jade Twelve online shop

Jade Twelve begon als jeanslabel en is nu uitgegroeid tot volledige ready to wear collectie. Jade Twelve dameskleding combineert designer catwalk trends met de alledaagse kijk van influencers op fashion. In de RIVS winkels in Alkmaar en in onze webshop kun je de snoepjes uit de collectie shoppen.

Jade Twelve is een modelabel voor de modieuze vrouw die de nieuwste trends in de gaten houdt, maar de kleding moet wel geschikt zijn voor elk moment. De pasvorm is geweldig en je voelt je gegarandeerd zelfverzekerd in de kleding. 

Bij RIVS vind je een exclusief aanbod Jade Twelve kleding met elk seizoen de echte musthaves uit de collectie. 

Jade Twelve verkooppunt

Shop jouw favorieten online in onze Jade Twelve webwinkel of breng een bezoek aan één van de RIVS winkels in Alkmaar en laat je inspireren door de verschillende looks uit de Jade Twelve collectie. Wij helpen je graag bij het maken van jouw keuze uit het unieke assortiment

Ben je op zoek naar een persoonlijke styliste? Bij RIVS werken professionele verkoopstylistes die je op deskundige wijze van kledingadvies kunnen voorzien. Ben je niet in de gelegenheid om tijdens onze openingstijden Jade Twelve te shoppen? Maak een afspraak met één van onze deskundige verkoopstylistes en we openen de winkel speciaal voor jou. Kom modieus voor de dag met een eye-catcher van Jade Twelve.