Baum und Pferdgarten online shop

Baum und Pferdgarten is één van de fashionable merken die je zowel in onze webshop als in de RIVS winkels in Alkmaar vindt. Baum und Pferdgarten staat voor kleding met een eigentijdse twist voor de zelfverzekerde vrouw. Bij ons vind je elk seizoen een uitgebreid aanbod met de mooiste items uit de collectie. 

Baum und Pferdgarten is hot. Het prachtige damesmode merk werd in 1999 in Kopenhagen opgericht door Rikke Baumgarten en Helle Hestehave. De twee creative directors dagen elkaar telkens uit om collecties te creëren vol contrasten, prints en verrassende items. Baum und Pferdgarten is een merk voor vrouwen die dol zijn op comfortabele kleding met een moderne twist

Bij RIVS selecteren we elk seizoen de beste stukken uit de collectie. Bij het Deense label vind je veel sterke contrasten, opvallende prints en uitgesproken kleuren die onmogelijk te combineren lijken, maar waarmee je je als echte fashionista kunt onderscheiden. Van vrouwelijke jurken tot comfortabele sweaters en van metallic polyester tot warm wol. Combineer een rok met streep print met een top met bloemenprint of ga voor een jurk met een opvallend grafisch design.

Baum und Pferdgarten verkooppunt

Shop jouw musthaves online in onze Baum und Pferdgarten webwinkel of breng een bezoek aan één van de RIVS winkels in Alkmaar en laat je inspireren door de verschillende looks uit de eigentijdse Baum und Pferdgarten collectie. Wij helpen je graag bij het maken van jouw keuze uit het uitgebreide assortiment

Ben je op zoek naar een persoonlijke styliste? Bij RIVS werken professionele verkoopstylistes die je op deskundige wijze van kledingadvies kunnen voorzien. Ben je niet in de gelegenheid om tijdens onze openingstijden Baum und Pferdgarten te shoppen? Maak een afspraak met één van onze verkoopstylistes en we openen de winkel speciaal voor jou. Mix en match en steel de show met kleding van Baum und Pferdgarten.


Onze subcategorieën
Baum und Pferdgarten jurk / Baum und Pferdgarten sjaal / Baum und Pferdgarten sale / Baum und Pferdgarten blazers