Ontdek de lounge wear van RIVS Lounge

In het najaar dragen we graag comfortabele lounge wear. Een warme hoody met capuchon, of een lekkere jogger voor in huis. De lounge- en active wear van RIVS Lounge is speciaal ontworpen om in te loungen en sporten. In deze blog lees je alles over onze eigen collectie en de speciale RIVS Lounge deal!

 

7 verschillende stijlen

De collectie van RIVS Lounge bestaat uit zeven verschillende stijlen: vijf tops en twee broeken. Elke stijl is verkrijgbaar in vier kleuren: grijs, zwart, wit en groen. 

 

RIVS Lounge deal

Op dit moment hebben wij een bijzonder voordeel op alle items van RIVS Lounge: 2 halen = 1 betalen. Je betaalt voor één lounge item en krijgt de tweede cadeau. Alle combinaties van kleuren en stijlen zijn mogelijk. Stel nu jouw favoriete lounge set samen en 'get autumn ready'!


Italian fleece

De kledingstukken zijn gemaakt van zacht Italian fleece en bieden hoog draagcomfort. Heerlijk om te dragen als lounge wear! Daarnaast zijn de items speciaal ontworpen voor een vrije beweging. Ideaal om in te sporten, mediteren of om in te relaxen. Twijfel je tussen een maat? Neem dan juist een maatje groter!

Eigen merk

RIVS Lounge is ontworpen in 2021 door Iris van Stipriaan, eigenaresse van RIVS Store. Iris heeft de schetsen gemaakt, kleuren en stoffen uitgezocht en is ook nauw betrokken geweest bij de productie. Sinds begin 2022 is de collectie van RIVS Lounge te koop in onze winkel en webshop. Wij zijn hartstikke trots om onze eigen lounge items in onze collectie te hebben! 


How to style

RIVS Lounge kan gedragen worden door de verschillende stijlen te combineren. Zo staat de Jogger Demeter goed bij de Artemis hoody voor een sportieve look. De Hestia is een moderne lounge broek vanwege de wijde pijpen - prachtig met bijvoorbeeld de warme Athene trui met col.

Daarnaast is het ook mogelijk om de loungewear te combineren met je dagelijkse kleding! Zo staat een loungebroek leuk gecombineerd met een blazer, of oversized sweater. Wij laten wat voorbeelden zien van hoe je RIVS Lounge kunt stylen:

 

 

Be the first to comment...
Leave a comment