Coat Season: must-have jassen voor jouw garderobe!

Coat season: Deze jassen zijn een must-have voor jouw garderobe!

Terwijl de temperaturen beginnen te dalen en de bladeren van de bomen vallen, is het najaar het perfecte seizoen om je garderobe een update te geven! Maar ben jij eigenlijk wel klaar voor het najaar? Een essentieel item wat niet mag ontbreken in jouw garderobe is natuurlijk een stijlvolle jas. De nieuwste jassen trends voor het najaar van 2023 variëren van puffercoats tot elegante mantels. In deze blog lees je hoe je de perfecte jas kiest en nemen we de trends van dit seizoen met je door. Veel lees plezier!

 

De manteljas: Een tijdloze klassieker!

 

Ben je opzoek naar een warme en elegante jas? Dan mag de manteljas niet ontbreken in jouw garderobe. Deze tijdloze klassieker voor de herfst is perfect voor de koudere dagen. Ga voor de mooie long coat van La Salle of kies voor de Yvan jas van Janice. Manteljassen zijn meestal langer dan andere jassen en vallen vaak tot op de knie of zelfs tot op de enkels. Dit geeft de jas een elegante uitstraling.

Één van de grootste voordelen van een manteljas is dat deze eindeloos gecombineerd kan worden. Voor een tijdloze en verfijnde look kun je een manteljas combineren met een mooie blouse, een chique pantalon en laarsjes. Als je meer houdt van een casual outfit kan je de jas ook combineren met bijvoorbeeld een stoere jeans en sneakers voor een alledaagse look. Het is de investering waard voor iedereen die op zoek is naar een jas die jarenlang meegaat en altijd in stijlvol is!

La Salle Long Coat Camel | SHOP HIER!

Filippa K Alexa Coat dark chocolate | SHOP HIER!

Janice Yvan Wollen Jas brown | SHOP HIER!

 

 

Faux fur jassen: Zachte luxe

 

De faux fur jas is perfect als je opzoek bent naar een jas met een luxe en elegante uitstraling. Een van de meest opvallende kenmerken van faux fur jassen is hun ongelooflijke warmte en comfort. Wij hebben deze prachtige jassen van Stand Studio. Ideaal voor de kou en een trend van dit najaar. Faux fur jassen, ook bekend als imitatiebontjassen, zijn gemaakt van synthetische materialen die de uitstraling van echt bont nabootsen. Of je nu gaat voor een lange jas met een kraag of een korter model, er is altijd een faux fur jas die bij je stijl past. Dat je minstens één faux fur jas nodig hebt dit seizoen is volgens mij wel duidelijk!

STAND STUDIO Odette Coat taupe | SHOP HIER!

STAND STUDIO Savannah jacket dark brown | SHOP HIER!

STAND STUDIO Zenni Jacket dark brown | SHOP HIER!

 

 

Wollen jassen: De herfstfavoriet!

 

Een wollen jas is net als de manteljas een tijdloze klassieker. Het is ideaal voor degenen onder ons die op zoek zijn naar een jas die niet te dik is, maar ons toch heerlijk warm houdt tijdens de herfstdagen. Zoals de short wool coat van Zenggi Amsterdam of de cropped jacket van Closed. Wollen jassen hebben een klassieke uitstraling en is perfect voor zowel formele als informele gelegenheden.

Een wollen jas voegt altijd een tijdloze en elegante uitstraling toe aan je outfit! De jas is veelzijdig en goed te combineren met bijvoorbeeld een cozy trui of een basic t-shirt. Een goede wollen jas is daarom een must-have en een echte toevoeging voor in je garderobe!

Zenggi Amsterdam Cotton Wool Short Coat hazel | SHOP HIER!

Malene Birger Iggie Blazer mojave desert | SHOP HIER!

Closed Cropped Jacket black | SHOP HIER!

 

 

Puffercoats: Comfy en warm

 

Een jas die er geweldig uitziet en je heerlijk warm houdt voor de koude dagen is de pufferjas. Het eerste waar je aan denkt bij het dragen van een pufferjas is ongetwijfeld de warmte en comfort die ze hebben. De pufferjas heeft een dikke, isolerende vulling, meestal van dons of synthetische materialen die je heerlijk warm houdt tijdens ijzige temperaturen. Dit maakt de jas perfect voor de koude herfstochtenden en winterse wandelingen! Zoals de prachtige Gibella jackets van levete Room of de Puffer coat van Closed.

Pufferjassen zijn niet alleen stijlvol, maar ook nog eens praktisch. Ze hebben een capuchon die je beschermd tegen de kou en zakken met rits of knoopsluiting. Draag een glanzende pufferjas met een stoere jeans en sneakers voor een trendy alledaagse outfit, of combineer een lange, matte pufferjas met een elegante jurk en laarzen voor een onverwachte en chique look!

Levete Room Gibella 22 Jacket eiffel Tower  | SHOP HIER!

Closed Puffer Coat charcoal | SHOP HIER!

Levete Room Gibella 16 Jacket dark navy | SHOP HIER!

 

Be the first to comment...
Leave a comment