TED BAKER

Het Engelse merk Ted Baker heeft een hele eigen stijl. Speels, nonchalant, maar altijd van een hoogwaardige kwaliteit en met een luxe finish. Een item van Ted Baker herkent u bijvoorbeeld direct door de opvallende print, de unieke details of de vrolijke kleur.

Ted Baker is in 1988 opgericht en streeft ernaar op geheel eigen wijze te ontwerpen. Naast dameskleding biedt Ted namelijk ook mannenmode, accessoires, sieraden, een woonlijn en in maart 2017 is er ook een bruidscollectie gelanceerd. Bij elke beslissing vraagt men zich af "What would Ted do?"

Naast de speelse kleding met een hoge kwaliteit is Ted Baker ook sprekend in de details. Heeft u bijvoorbeeld wel eens het waslabel van een artikel gelezen? Hier staat vrijwel altijd een grappige quote op.

Bij RIVS vindt u onze eigen persoonlijke favorieten uit de Ted Baker collectie. Prachtige jurken, fijne tops, luxe blazers, nonchalante shirts en natuurlijk de altijd mooie Ted Baker accessoires zoals hoeden, clutches en shoppers. 

Ted Baker is één van die merken die perfect zijn om te dragen naar een feestelijke gelegenheid vanwege de grote hoeveelheid jurken in de collectie. Gedragen met een paar pumps, enkele subtiele sieraden en als finising touch een clutch is uw outfit compleet.

U shopt Ted Baker direct online in onze webshop of kom langs in onze RIVS winkels in Alkmaar en Haarlem.

 Ted Baker online shoppen