Styliste nodig?

Persoonlijke stylistes voor elke klant

In de RIVS Store in Alkmaar werken vakkundige verkoopstylistes die je een complete make-over kunnen geven. Onze stylistes geven eerlijk en deskundig advies en willen graag hun kennis met jullie delen. 

Eigenaresse Iris van Stipriaan werkt al ruim 25 jaar in de mode en beschikt over een fantastisch gevoel voor styling. Alle RIVS verkoopstylistes bezitten ditzelfde gevoel voor stijl en de capaciteit om de perfecte combinaties te maken. Onze stylistes weten voor elke gelegenheid de perfecte outfit uit te kiezen, geheel persoonsgebonden. Of dit nou voor een bruiloft is, een uitje, voor op kantoor of als je een compleet nieuwe garderobe wilt. Zij kunnen je van top tot teen kleden en je zelfverzekerd en mooi laten voelen. Want dat is toch wat elke vrouw wil? Prachtige kleding, passend bij jouw lichaam en persoonlijkheid, zodat jij je lekker in jouw vel voelt. 

rivs stylistes

 


Weinig tijd om langs te komen?

Onze winkel is naast onze reguliere openingstijden ook op afspraak geopend. Als je vooraf naar de RIVS Store in Alkmaar belt, maken onze verkoopstylistes een voorselectie uit onze collectie en hangt alles voor je klaar vanaf het moment dat je bij ons binnen stapt. Het is ook mogelijk om buiten de openingstijden een afspraak te maken. Onze stylistes staan op ieder moment klaar om een passende outfit te maken.

Wil je alvast een voorproefje van onze collectie en styling tips? Lees onze blog!

RIVS Store 
Ritsevoort 21 
072 - 721 0960 

rivs stylistes