Styliste nodig?

Bent u op zoek naar een persoonlijke styliste? Bij RIVS werken professionele verkoopstylistes die u op deskundige wijze van kledingadvies kunnen voorzien.

Eigenaresse Iris van Stipriaan werkt al ruim 25 jaar in de mode en beschikt over een uitmuntend gevoel voor styling. Zij kan u van top tot teen kleden en u zelfverzekerd en mooi laten voelen. Want dat is toch wat elke vrouw wil? Prachtige kleding, passend bij uw lichaam en persoonlijkheid, zodat u zich lekker in uw vel voelt. 

Tevens is Iris ook zeer gedreven in het creëren van stijlvolle business looks. Heeft u een toonaangevende functie op uw werk en wilt u zich prettig en zelfverzekerd voelen als u uw collega's toespreekt? Iris stelt de meest exclusieve en classy business looks voor u samen.

Naast een fashionable work-look vindt u bij RIVS ook de perfecte outfit voor: 

* Een bruiloft
* Een uitje
* Een ochtend langs het sportveld
* Een romantische avond met uw partner
* Een officiële en/of feestelijke gelegenheid
* Of als u gewoon eens iets compleets anders wilt
 

Zowel in de RIVS StoreRIVS Alkmaar als in RIVS Haarlem werken vakkundige verkoopstylistes die u een complete make-over kunnen geven. 

Onze winkels zijn naast onze reguliere openingstijden ook op afspraak geopend. Als u vooraf naar RIVS Alkmaar of Haarlem belt maken onze verkoopstylistes een voorselectie uit onze collectie en hangt alles voor u klaar vanaf het moment dat u bij ons binnen stapt. Bij RIVS vindt u een uitgebreid assortiment dameskleding van toonaangevende merken met unieke damesmode uit de wereldsteden.

Wilt u alvast een voorproefje van onze collectie en styling tips? Bekijk hier onze nieuwe collectie en magazine.

styliste nodig