Styliste nodig?

Ben je op zoek naar een persoonlijke styliste? Bij RIVS werken professionele verkoopstylistes die je op deskundige wijze van kledingadvies kunnen voorzien.

Eigenaresse Iris van Stipriaan werkt al ruim 25 jaar in de mode en beschikt over een uitmuntend gevoel voor styling. Alle RIVS verkoopstylistes bezitten ditzelfde gevoel voor stijl en de capaciteit om de perfecte combinaties te maken. Zij kunnen je van top tot teen kleden en je zelfverzekerd en mooi laten voelen. Want dat is toch wat elke vrouw wil? Prachtige kleding, passend bij jouw lichaam en persoonlijkheid, zodat jij je lekker in jouw vel voelt. 

Tevens zijn Iris en haar team ook zeer gedreven in het creëren van stijlvolle business looks. Heb je een toonaangevende functie op jouw werk en wil je je prettig en zelfverzekerd voelen als je jouw collega's toespreekt? Iris en haar team stellen de meest exclusieve en classy business looks voor je samen.

Naast een fashionable work-look vind je bij RIVS ook de perfecte outfit voor: 

* Een bruiloft
* Een uitje
* Een ochtend langs het sportveld
* Een romantische avond met jouw partner
* Een officiële en/of feestelijke gelegenheid
* Of als je gewoon eens iets compleets anders wilt
 

In beide RIVS winkels in Alkmaar werken vakkundige verkoopstylistes die je een complete make-over kunnen geven. 

Onze winkels zijn naast onze reguliere openingstijden ook op afspraak geopend. Als je vooraf naar één van de RIVS winkels in Alkmaar belt, maken onze verkoopstylistes een voorselectie uit onze collectie en hangt alles voor je klaar vanaf het moment dat je bij ons binnen stapt. Bij RIVS vind je een uitgebreid assortiment dameskleding van toonaangevende merken met unieke damesmode uit de wereldsteden.

Wil je alvast een voorproefje van onze collectie en styling tips? Bekijk hier onze nieuwe collectie en magazine.

RIVS Store 
Ritsevoort 21 
072 - 721 0960 

RIVS Alkmaar
Ritsevoort 31
072 - 520 1000

styliste nodig