Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Sneakers en gympen online shop

Sneakers zijn onze favoriete schoenen. Je maakt je outfit met een paar gympen net iets stoerder. Je kunt sneakers combineren met een goede basis jeans, een vrouwelijke top of shirt met een leuk vest voor een sophisticated look. Draag de sneakers onder een jeans of broek voor een stoere casual look of maak je zakelijke outfit net wat sportiever met deze sneakers. Maar ook in combinatie met een blazer en een blouse zijn sneakers echt fantastisch. Sneakers zijn eindeloos door te combineren en echte musthaves voor jouw garderobe. De basic witte sneaker kan altijd.

De uitgebreide RIVS sneaker collectie vind je zowel online in de webshop als in de RIVS Store in Alkmaar en bevatten unieke exemplaren. Gemaakt van prachtig leer, in diverse stijlvolle kleuren, met unieke details en in vrouwelijke modellen. De unieke speelse touch zoals bloemen, studs, grove stiksels, parels of in een metallic kleur zorgen dat de sneakers die jij draagt net even ander zijn. 

Sneakers en gympen verkooppunt

Online in de RIVS webwinkel kunt je direct bestellen uit onze exclusieve sneakers en gympen collectie. Daarnaast helpen onze stylistes je graag in de RIVS Store in Alkmaar met het uitzoeken van jouw favoriete paar. Kom langs en laat je inspireren.

Ben je niet in de gelegenheid om tijdens onze openingstijden sneakers te shoppen? Maak een afspraak met één van onze verkoopstylistes en we openen de winkel speciaal voor jou. Stijlvol én sportief met een luxe paar sneakers!