Ondanks de populariteit van dit sterke vrouwelijke merk blijven er na een seizoen vaak nog een aantal Kyra en Ko stuks over die dan in de sale gaan. Dat is natuurlijk het perfecte moment om je kans te pakken! Wacht niet te lang want op = op!

Kyra en Ko Outlet

In onze Kyra en Ko outlet vindt je Kyra en Ko kleding uit de vorige collecties. Denk bijvoorbeeld aan de Kyra en Ko winter- en zomer 2018 collectie. Dit is uiteraard nog steeds de kwaliteit die je van het modemerk kunt verwachten, maar dan met leuke korting. Dit is zeker leuk als je bedenkt dat Lidwien van der Klei (eigenaresse) in een interview op haar eigen website aangeeft dat niet per definitie gelooft in trends.

Filteren op onze Kyra en Ko Sale page

Om teleurstelling te voorkomen raden we je aan om op deze sale pagina gebruik te maken van onze filters. Er is niks vervelender dan jou perfecte kledingstuk met korting te vinden en er vervolgens achter te komen dat deze niet meer in je maat voorradig is. We willen je daarom altijd aanraden om van tevoren te filteren op maat, zodat je zeker weet dat je niet van een koude kermis thuis komt ;). De filters zijn te vinden aan de linkerkant van de website.

Tip: Bekijk ook eens de nieuwe collectie!