Ons team

Mogen wij je voorstellen:

RIVS is een dynamisch jong bedrijf (opgericht in 2005), bestaande uit twee winkels in Alkmaar en een webshop, met een enthousiast en professioneel team. Het RIVS team bestaat uit creatieve toptalenten. De RIVS winkels zijn ook geopend op afspraak.

Eigenaresse Iris van StipriaanEigenaresse Iris van Stipriaan

Eigenaresse Iris van Stipriaan staat regelmatig in beide RIVS winkels. Iris stelt met veel zorg de collecties samen en zorgt ervoor dat de winkels het beste aanbieden uit de wereldsteden.

Iris in het kort: passievol, positief, vrolijk, ondernemend, vooruitstrevend.

“Ik ga altijd met veel plezier naar m’n werk. Bij RIVS kan ik mijn creativiteit en mijn eigen manier van ondernemen kwijt. Elke keer als ik de winkels binnen kom word ik weer blij van de klanten, de collectie en mijn collega’s.”

 Filiaalmanager Judith

Judith is een echte modeliefhebber. Styling is haar passie en dit straalt ze elke dag uit tijdens haar werk. Haar enthousiasme en vrolijk karakter werken aanstekelijk en zorgen ervoor dat elke dag een feestje wordt.

Judith in het kort: warm, vriendelijk, passievol, enthousiast.

"Bij RIVS kan ik m'n ei kwijt: stylen, super mooie sets maken en de winkel er tip top uit laten zien zijn mijn hobby's en hier haal ik m'n energie uit!"

Filiaalmanager Judith van den Berg
 
Verkoopstyliste RinskeVerkoopstyliste Rinske

Rinske staat altijd klaar voor de klant. Ze weet alle ins en outs van de collectie en kan met elk kledingstuk een set creëren. 

Rinske in het kort: spontaan, lief, leergierig, ambitieus.

“Werken bij RIVS vind ik erg fijn en is steeds afwisselend. Het omgaan met de klanten en hen adviseren bij het aanschaffen van nieuwe kleding vind ik elke keer weer een leuke uitdaging. De RIVS collectie is zeer divers doordat wij zowel accessoires als kleding verkopen. Hier kan ik echt mijn energie in kwijt.”

 Verkoopstyliste Lida

Lida is een echte vakvrouw. Ze heeft jarenlang haar eigen winkel gehad en straalt als ze bezig is met een klant.

Lida in het kort: enthousiast, vrolijk, behulpzaam, ondernemend.

“Ik vind het heerlijk om een klant volledig aan te kleden en haar echt goed te helpen. De collectie van RIVS vind ik geweldig en ik hou ervan om lekker bezig te zijn met alle diverse items.”

Verkoopstyliste Lida
 
 Verkoopstyliste Maartje

Maartje werkt zowel in de RIVS winkels als op het hoofdkantoor.

Maartje in het kort: vrolijk, enthousiast, behulpzaam, geduldig.

“De afwisseling tussen werken op kantoor en in de winkel vind ik erg leuk. Doordat ik zowel voor de webshop als de winkels bezig ben kan ik bij beide mijn creativiteit kwijt.”

Verkoopstyliste Maartje
 
Verkoopstyliste NathalyVerkoopstyliste Nathaly

Nathaly is een echte duizendpoot. Of ze nu lekker bezig is met de klanten in de winkels of met haar neus in de administratieve werkzaamheden zit - niks is haar te gek.

Nathaly in het kort: behulpzaam, betrouwbaar, vrolijk, ambitieus.

“Ik ga elke keer weer met veel plezier naar mijn werk. De collectie van RIVS is zo divers en veelzijdig waardoor ik mezelf steeds kan vernieuwen.”

 

 

 
Grafisch vormgeefster AnneGrafisch vormgeefster Anne

Anne is grafisch vormgeefster op het RIVS hoofdkantoor en verzorgt het design van de webshop en social media.

Anne in het kort: humoristisch, ambitieus, creatief en vrolijk.

"Bij RIVS kan ik mijn passie voor mode en mijn creativiteit goed combineren. Hierdoor ga ik elke dag met veel plezier naar mijn werk."

 Administratie Bianca

Bianca verzorgt de administratie bij RIVS. Bianca heeft haar eigen administratiekantoor in Avenhorn: www.nbgroep.nl

Bianca in het kort: positief, daadkrachtig, betrouwbaar, punctueel.

“Met veel plezier doe ik de administratie bij RIVS. Deze blijft uitdagend en geeft mij veel voldoening. Door mijn jarenlange ervaring in de boekhouding kan ik hier echt mijn ei kwijt.”

  
Verkoopstyliste MargaVerkoopstyliste Marga

Marga heeft jarenlang haar eigen winkel gehad en ze vindt het heerlijk om klanten te helpen.

Marga in het kort: positief, lief, verantwoordelijk, behulpzaam.

“Werken bij RIVS vind ik een feestje. De prachtige collectie en de aardige klanten - hier ben ik helemaal op mijn plek.” 

 
 Webshopmedewerker IvoWebshopmedewerker Ivo

Ivo is webshopmedewerker op het RIVS hoofdkantoor en verzorgt alle taken rondom de webshop.

Ivo in het kort: nieuwsgierig, ondernemend, teamplayer en sympathiek.

"Doordat ik verantwoordelijk ben voor de gehele RIVS webshop kan ik er echt mijn eigen draai aan geven. Van fotograferen tot het schrijven van teksten; ik vind het allemaal even leuk."

 Verkoopstyliste Heleen

Heleen werkt in de weekenden en tijdens de vakanties in de RIVS winkels. Daarnaast is ze ook regelmatig op het RIVS hoofdkantoor te vinden.

Heleen in het kort: punctueel, leergierig, sympathiek, ambitieus.

“De afwisseling tussen het hoofdkantoor en de winkels vind ik erg leuk. Daarnaast houd ik ervan om een klant van top tot teen aan te kleden.”

Verkoopstyliste Heleen