Chakra Stones

"Reload your positive energy"

 

RIVS Lounge

RIVS Lounge is een lifestyle merk met een loungewear collectie die staat voor liefde, comfort, relaxing en het geven van een positive mindset. De loungewear is geïnspireerd op bewustwording en spiritualiteit. Het is ontworpen om vrouwen energie te geven door middel van de toegevoegde Chakrastenen en de fantastische ontworpen modellen die geschikt zijn voor iedere vrouw. 

Save the date! De lancering van RIVS Lounge zal op 1 februari 2022 zijn. Wil je meer weten? Schrijf je dan alvast in voor de nieuwsbrief via rivs.nl of stuur een mail naar [email protected] Vergeet ons ook niet te volgen op Instagram: @rivslounge voor leuke previews!

Chakra stenen

RIVS Lounge is een collectie met lounge items waarbij je bij iedere top, broek of sweater een eigen Chakrasteen cadeau krijgt. Je kan de edelsteen als hangertje bij je dragen of ergens op een mooi plekje leggen voor nieuwe energie. Laad jezelf op met deze positieve energie en ontdek hier wat jouw Chakrasteen betekent.

Wat is een Chakra? 

Chakra betekent letterlijk 'wiel' en staat voor het menselijke energiesysteem van ons lichaam. Het vormt de sleutel tot lichamelijke gezondheid en emotionele stabiliteit en stimuleert onze levenskracht. Ons lichaam kent 7 Chakra's; van het wortelchakra onderaan de ruggengraat tot aan het kruinchakra op de kruin.

Welke Chakrasteen zit bij jouw RIVS Lounge item?

Lees hieronder meer over jouw Chakrasteen.

Kruinchakra: Chakrasteen Amethist


De Amethist kan je helpen bij zelfliefde. De Amethist werkt goed tegen hoofdpijn en slaapproblemen. De steen helpt je om negatieve gedachtes los te laten en trauma's te verwerken. Amethist zorgt voor ontspanning en werkt daardoor goed tegen stress en nervositeit. 

Voorhoofdchakra: Chakrasteen Lapis Lazuli


De Lapis Lazuli kan helpen om je gedachtestroom te vernieuwen zodat je een situatie vanuit een ander perspectief kunt bekijken. Het zal je stimuleren om bij een kritisch probleem, oplossingsgericht te denken. Het helpt je geest te kalmeren, zodat je goede beslissingen kunt nemen. 

Keelchakra: Chakrasteen Sodaliet


De Sodaliet helpt je om de waarheid te spreken. De stenen die hierbij kunnen helpen zijn sodaliet en bergkristal. Sodaliet helpt je ontspannen en zorgt voor zuivering. Het brengt de emotie en geest in balans. 

Hartchakra: Chakrasteen Rozenkwarts


De Rozenkwarts is de steen van de liefde. De steen brengt geluk en rust en helpt stress te verminderen. De steen heeft een liefdevolle vibratie die een krachtige energie heeft om relatie problemen te helpen genezen.

Zonnevlechtchakra: Chakrasteen Groene Aventurijn


De Groene Aventurijn kan je helpen bij het vinden van je wilskracht waarbij je jezelf en anderen kunt helpen. Deze mooie steen lost negatieve emoties op en brengt welzijn en rust. Het heeft een rustgevende energie en gaat angst en rusteloosheid tegen. 

Heiligbeenchakra: Chakrasteen Citrien


De Citrien trekt geluk, welvaart, succes en rijkdom aan. En moedigt om dit te delen. Het stimuleert ook de spijsvertering en heeft een gunstige invloed op de maag, milt en darmen. Het helpt ook tegen vermoeidheid. 

Wortelchakra: Chakrasteen Rode Jaspis


De Rode Jaspis heeft een reinigende en beschermende energie. De steen helpt om te aarden en brengt je geluk en stabiliteit.

Extra Chakrasteen: Bergkristal


De Bergkristal beschermt je tegen negatieve invloeden van buitenaf, verhoogt de concentratie, reinigt en balanceert de Chakra’s. Het helpt helder denken, maakt je energiek, wilskrachtig en doelgericht. Daarnaast versterkt het je zelf genezend vermogen. De Bergkristal past bij het keelchakra en dient ook ter vervanging voor de Sodaliet of Citrien steen.

 

 

Reacties
Super tof!
Monique Trijsburg - 15 Jan 2022 - 00:07
Laat een reactie achter