Wardrobe Cph online shop

Wardrobe Cph is een Scandinavisch merk dat zich kenmerkt door eenvoud, klassieke silhouetten, hoge focus op vakmanschap en perfect afgestemd op het vrouwelijke lichaam. Wardrobe Cph kleding vind je zowel online in onze webshop als in de RIVS Store in Alkmaar. 

De ontwerpen zijn klassiek met een vleugje koele elegantie, gemaakt van zacht leer en suède, 100% zijde in de beste kwaliteiten om ervoor te zorgen dat de producten jarenlang in je garderobe blijven. Kortom: Scandinavisch vakmanschap van hoge kwaliteit.

Lisbeth Albæk startte het bedrijf in 2015 en sindsdien bestaat de collectie uit high-end klassiekers in de beste materialen en vormen die passen bij de hedendaagse moderne vrouwen. 

Wardrobe Cph verkooppunt

Shop jouw favorieten online in onze Wardrobe Cph webwinkel of breng een bezoek aan één van de RIVS Store in Alkmaar en laat je inspireren door de verschillende looks uit de prachtige Wardrobe Cph collectie. Wij helpen je graag bij het maken van jouw keuze uit het exclusieve assortiment

Ben je op zoek naar een persoonlijke styliste? Bij RIVS werken professionele verkoopstylistes die je op deskundige wijze van kledingadvies kunnen voorzien. Ben je niet in de gelegenheid om tijdens onze openingstijden Wardrobe Cph te shoppen? Maak een afspraak met één van onze deskundige verkoopstylistes en we openen de winkel speciaal voor jou. Je ziet er altijd stylish uit in een outfit van Wardrobe Cph.