Valentine Gauthier online shop

Valentine Gauthier is een Frans dames modemerk van de gelijknamige ontwerpster. Het merk maakt de prachtigste collecties en kenmerken zich als androgyn met een vrouwelijke touch. Bij RIVS vind je Valentine Gauthier kleding zowel in onze webshop als in de RIVS winkels in Alkmaar.

De Franse Gauthier begon haar carrière als designassistent bij Martin Margiela, startte in 2006 haar label en opende haar eerste winkel in Parijs in 2009. Ze haalt inspiratie uit haar talloze reizen. Met een unieke en verfrissende kijk op mode creëert Valentine Gauthier hedendaagse en stedelijke collecties. De stukken, gemaakt van edele en natuurlijke materialen, zijn ontworpen in Gauthier's atelier in de Marais.

Valentine Gauthier verkooppunt

Shop jouw favorieten online in onze Valentine Gauthier webwinkel of breng een bezoek aan één van de RIVS winkels in Alkmaar en laat je inspireren door de verschillende looks uit de prachtige Valentine Gauthier collectie. Wij helpen je graag bij het maken van jouw keuze uit het exclusieve assortiment

Ben je op zoek naar een persoonlijke styliste? Bij RIVS werken professionele verkoopstylistes die je op deskundige wijze van kledingadvies kunnen voorzien. Ben je niet in de gelegenheid om tijdens onze openingstijden Valentine Gauthier te shoppen? Maak een afspraak met één van onze verkoopstylistes en we openen de winkel speciaal voor jou. Een merk dat uitstekend past bij de andere collecties van RIVS is natuurlijk het prachtige Valentine Gauthier!