TAN-LUXE online shop

TAN-LUXE zet de wereld van het tradionele zelfbruinen op zijn kop. Na meer dan vijf jaar van ontwikkeling brengt het merk tailormade tanning voor een onzichtbare, op maat gemaakte, als door de zon gebruinde kleur - zonder schadelijke UV-straling. De TAN-LUXE collectie is exclusief in onze webshop en in de RIVS Store in Alkmaar verkrijgbaar.

TAN-LUXE draait om innovatie en het uitdagen van de norm. De ontwikkelaars geloven niet in colour guides; ze ontwikkelden kristalheldere formules die ongelooflijk natuurlijk ogende resultaten laten zien. De productie vindt plaats in een eigen laboratorium, om zo continu te kunnen monitoren welke ingrediënten worden verwerkt in de formules en kwaliteit te kunnen waarborgen. De producten zijn vrij van chemicaliën en synthetische kleurstoffen. De verwerkte grondstoffen zijn gecertificeerd biologisch.

Bij RIVS vind je een uitgebreid assortiment TAN-LUXE producten. Bijvoorbeeld selftan drops, een concentraat dat je druppelsgewijs toe kunt voegen aan jouw gebruikelijke dagelijkse huidverzorging (crème, serum of olie). Op die manier wordt het zelfbruiningsproces gecombineerd met verzorging, voor een stralende, natuurlijk ogende teint binnen 60 minuten, zonder de continue geur van traditionele formules.

TAN-LUXE verkooppunt

Shop jouw musthaves online in onze TAN-LUXE webwinkel of breng een bezoek aan één van de RIVS Store in Alkmaar en laat je verrassen door de verschillende items uit het TAN-LUXE assortiment. Wij helpen je graag bij het maken van jouw keuze uit het uitgebreide aanbod. 

Je voelt je zelfverzekerd met de producten van TAN-LUXE.


Shop ook de volgende merken

Zenology | REN clean skincare | Mimi Et Toi