Sylver online shop

Sylver is een Nederlands dames modemerk en is vrouwelijk, uniek en heeft een nonchalante look en feel. De comfortabele pasvorm, zachte materialen en relaxte uitstraling maken Sylver items perfect geschikt om een  casual outfit samen te stellen.

Sylver kleding wordt ontworpen door eigentijdse Nederlandse vrouwen met een ruime ervaring in de modewereld. Hierdoor weten zij exact waar wij als zelfbewuste vrouw behoefte aan hebben. Eigenzinnige, vrouwelijke en comfortabele damesmode welke je eindeloos kunt combineren. Bij RIVS vind je zowel in de webshop als in de RIVS winkels in Alkmaar de snoepjes uit de Sylver collectie, comfy vesten, stoere broeken, lekkere shirts en tijdloze tops. 

Sylver verkooppunt

Shop jouw favorieten online in onze Sylver webwinkel of breng een bezoek aan één van de RIVS winkels in Alkmaar en laat je inspireren door de verschillende looks uit de tikje nonchalante, maar altijd vrouwelijke Sylver collectie. Wij helpen je graag bij het maken van jouw keuze uit het eigenzinnige assortiment

Ben je op zoek naar een persoonlijke styliste? Bij RIVS werken professionele verkoopstylistes die je op deskundige wijze van kledingadvies kunnen voorzien. Ben je niet in de gelegenheid om tijdens onze openingstijden Sylver te shoppen? Maak een afspraak met één van onze verkoopstylistes en we openen de winkel speciaal voor jou. Maak je garderobe compleet met een item van Sylver!