Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Strenesse online shop

Strenesse werd in 1969 opgericht en is een combinatie van de familienaam 'Strehle' en het Franse woord 'Jeunesse' (jeugd). Strenesse kleding vind je zowel in onze webshop als in de RIVS winkels in Alkmaar, waar we elk seizoen de beste items uit de collectie selecteren.

Het Duitse kledingmerk Strenesse is luxueus, exclusief en staat bekend om haar kwalitatief hoogwaardige ontwerpen met een fantastische pasvorm. De blazers, jurken, vesten, broeken, shirts en meer voelen zijdezacht aan en hebben een zeer hoog draagcomfort. 

De elegante kleding is vaak tijdloos en de klassieke modellen zijn een echte aanwinst voor jouw garderobe. 

Strenesse verkooppunt

Shop jouw favorieten online in onze Strenesse webwinkel of breng een bezoek aan één van de RIVS winkels in Alkmaar en laat je inspireren door de verschillende looks uit de Strenesse collectie. Wij helpen je graag bij het maken van jouw keuze uit het uitgebreide assortiment

Ben je op zoek naar een persoonlijke styliste? Bij RIVS werken professionele verkoopstylistes die je op deskundige wijze van kledingadvies kunnen voorzien. Ben je niet in de gelegenheid om tijdens onze openingstijden Strenesse te shoppen? Maak een afspraak met één van onze deskundige verkoopstylistes en we openen de winkel speciaal voor jou. Kom stijlvol voor de dag met een eye-catcher van Strenesse.