Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Stokton online shop

Stokton staat bekend om de luxe Italiaanse sneakers met exclusieve details, zoals bloemen, strikken of sterren. Stokton sneakers vind je zowel in onze webshop als in de RIVS winkels in Alkmaar. De schoenen zijn gemaakt van soepel leer en hebben een comfortabel voetbed. Afgewerkt met goud of zilver metallic en een uniek design.

Het Italiaanse familiebedrijf, al sinds 1978 gevestigd in Toscane, produceert met vakmanschap en liefde de mooiste sneakers. De handgemaakte leren sneakers zijn gemaakt van 100% leer en dragen heerlijk. Je wilt ze nooit meer uittrekken!

Draag de sneakers onder een jeans of maak je zakelijke outfit net wat sportiever met perfecte basic sneakers met een unieke touch. Combineer eindeloos.

Stokton verkooppunt

Shop jouw favorieten online in onze Stokton webwinkel of breng een bezoek aan één van de RIVS winkels in Alkmaar en laat je inspireren door de verschillende modellen uit de prachtige Stokton collectie. Wij helpen je graag bij het maken van jouw keuze uit het unieke assortiment

Ben je op zoek naar een persoonlijke styliste? Bij RIVS werken professionele verkoopstylistes die je op deskundige wijze van kledingadvies kunnen voorzien. Ben je niet in de gelegenheid om tijdens onze openingstijden Stokton te shoppen? Maak een afspraak met één van onze verkoopstylistes en we openen de winkel speciaal voor jou. Stijl je outfit met sneakers van Stokton!