Damesmode sale

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Schierholt Sensewear online shop

Schierholt Sensewear is een Duits merk dat bij uitstek geschikt om te dragen tijdens een relax moment voor jezelf, maar het is evengoed stijlvol genoeg om buitenshuis te dragen. De kleding voelt heerlijk zacht aan, draagt zeer comfortabel en heeft een goede pasvorm. Je vindt Schierholt Sensewear dameskleding in onze webshop, maar ook in de RIVS winkels in Alkmaar.

Ania Schierholt is de ontwerpster van dit Duitse modelabel. Ania heeft een eigen gevoel voor stijl en legt de nadruk op kleding met een hoog draagcomfort, gemaakt van luxe materialen. De kleding is modisch en ziet er niet direct uit als sportkleding. De relax broeken hebben een casual look welke je stoer kunt dragen met sneakers en afgestijld met de veelzijdige Schierholt Sensewear truien is jouw outfit compleet. Voor een chiquere look kun je de broeken combineren met de witte Schierholt Sensewear blouse en blazer. Kortom: combineer eindeloos!

Schierholt Sensewear verkooppunt

Shop jouw favorieten online in onze Schierholt Sensewear webwinkel of breng een bezoek aan één van de RIVS winkels in Alkmaar en laat je inspireren door de verschillende looks uit de prachtige Schierholt Sensewearcollectie. Wij helpen je graag bij het maken van jouw keuze uit het unieke assortiment

Ben je op zoek naar een persoonlijke styliste? Bij RIVS werken professionele verkoopstylistes die je op deskundige wijze van kledingadvies kunnen voorzien. Ben je niet in de gelegenheid om tijdens onze openingstijden Schierholt Sensewear te shoppen? Maak een afspraak met één van onze verkoopstylistes en we openen de winkel speciaal voor jou. Een merk dat uitstekend past bij de andere collecties van RIVS is natuurlijk het prachtige Schierholt Sensewear!