REN Clean Skincare online shop

REN Clean Skincare is een Engels merk dat in 2000 is opgericht en staat voor effectieve huidverzorgingsproducten die puur zijn, zonder (petro)chemische, belastende ingrediënten en bovendien fijn aanvoelen en er mooi uitzien. REN producten geven je een mooiere, gezondere huid die er langer jong uit ziet. Je vindt de exclusieve REN Skincare lijn in de RIVS Store in Alkmaar en in onze webshop.

De filosofie van REN is het best te omschrijven door drie woorden: performance (werking), purity (puurheid), pleasure (plezier). De producten doen wat ze beloven en zijn bovendien zeer prettig in het gebruik. Het merk heeft inmiddels een ware cult-status gekregen, is internationaal zeer geliefd door consumenten en beauty journalisten. 

Bij RIVS vind je een uitgebreid assortiment REN Skincare huidverzorging producten. Bijvoorbeeld een heerlijke nachtcrème, geformuleerd om de huid 's nachts te hydrateren en op te laden van de vermoeide dag. Of hydraterende dry oil, een heerlijke verzorgende olie die niet vet aanvoelt, de huid zachter maakt en een gezonde glans geeft. En uiteraard zijn alle REN Skincare producten puur, dus zonder agressieve, synthetische ingrediënten.

REN Clean Skincare verkooppunt

Shop jouw musthaves online in onze REN Skincare webwinkel of breng een bezoek aan één van de RIVS Store in Alkmaar en laat je verrassen door de verschillende items uit het REN Clean Skincare assortiment. Wij helpen je graag bij het maken van jouw keuze uit het uitgebreide aanbod. 

Je ziet er mooier en gezonder uit met de producten van REN Skincare.


Shop ook de volgende merken

Zenology | Mimi Et Toi | Three6five | Panara