Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Pyaar shawls online shop

Pyaar is een Italiaans toonaangevend luxe merk met een prachtige collectie shawls. Elke shawl heeft een stijlvolle en eigenzinnige print en is gemaakt van natuurlijke materialen. Bij RIVS vind je een uitgebreid assortiment Pyaar sjaals in zowel de winkels in Alkmaar als in onze webshop.

Een Pyaar shawl is de perfecte accessoire om jouw outfit mee af te maken; tijdloos, gemakkelijk te combineren, elegant en vrouwelijk. Hoe kiest je de perfecte shawl bij jouw outfit? Kies een kleur uit jouw outfit en zorg dat deze terug komt in jouw sjaal. Bestaat jouw outfit uit één kleur? Kies een mooie contrasterende kleur voor een stijlvol effect.

Pyaar sjaals verkooppunt

Shop jouw favorieten online in onze Pyaar webwinkel of breng een bezoek aan één van de RIVS winkels in Alkmaar en laat je inspireren door de verschillende items uit de comfortabele Pyaar collectie. Wij helpen je graag bij het maken van jouw keuze uit het exclusieve assortiment

Ben je op zoek naar een persoonlijke styliste? Bij RIVS werken professionele verkoopstylistes die je op deskundige wijze van kledingadvies kunnen voorzien. Ben je niet in de gelegenheid om tijdens onze openingstijden Pyaar te shoppen? Maak een afspraak met één van onze verkoopstylistes en we openen de winkel speciaal voor jou. Ervaar de luxueuze sjaals van Pyaar.