Post & Co online shop

Post & Co is een exclusief riemen merk uit Italië, dat zowel in onze webshop als in de RIVS winkel in Alkmaar verkrijgbaar is. Post & Co staat bekend om de 100% leren riemen met een vintage gewassen look, die elke riem uniek maken. Bij ons vind je elk seizoen de mooiste items uit de collectie.

Post & Co riemen zijn er in verschillende kleuren en modellen. Van metallic tot donkerbruin en van studs tot gouden gesp. De riemen maken jouw outfit helemaal compleet, een echte eye-catcher.

Heb je een jurk waarvan jij vindt dat je er nog iets aan mist, koop dan een luxueuze tijdloze Post & Co riem om je jurk daarmee helemaal af te maken. Ook is deze riem leuk te dragen bij een jeans of een broek.

Post & Co verkooppunt

Shop jouw favoriete riem in onze Post & Co webwinkel of breng een bezoek aan één van de RIVS Store in Alkmaar en laat je inspireren door de verschillende looks uit onze prachtige collectie. Wij helpen je graag bij het maken van jouw keuze uit het unieke assortiment.

Ben je op zoek naar een persoonlijke styliste? Bij RIVS werken professionele verkoopstylistes die je op deskundige wijze van kledingadvies kunnen voorzien. Ben je niet in de gelegenheid om tijdens onze openingstijden Post & Co te shoppen? Maak een afspraak met één van onze verkoopstylistes en we openen de winkel speciaal voor jou. De finishing touch van jouw outfit is een riem van Post & Co.


Shop ook de volgende merken

Mimi Et Toi | Three6five | Panara | Senso