Oroblu online shop

Oroblu is een Italiaans beenmode merk dat bekend staat om tijdloze, elegante, klassieke panty's met een perfecte pasvorm, gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. In de RIVS webshop en in de Store in Alkmaar vind je panty's in verschillende kleuren en deniers voor iedere gelegenheid.

Het Italiaanse label richt zich op de modieuze, elegante vrouw die veel aandacht besteedt aan haar uiterlijk en optimale kwaliteit in styling, elegantie en draagcomfort wenst. De panty's van Oroblu zijn tijdloos en elegant. Verder zitten ze heerlijk en zijn ze de perfecte basis voor onder een jurk of rok. 

Oroblu verkooppunt

Shop jouw favorieten online in onze Oroblu webwinkel of breng een bezoek aan één van de RIVS Store in Alkmaar en laat je inspireren door de verschillende items uit de elegante Oroblu collectie. Wij helpen je graag bij het maken van jouw keuze uit het exclusieve assortiment

Ben je op zoek naar een persoonlijke styliste? Bij RIVS werken professionele verkoopstylistes die je op deskundige wijze van kledingadvies kunnen voorzien. Ben je niet in de gelegenheid om tijdens onze openingstijden Oroblu te shoppen? Maak een afspraak met één van onze verkoopstylistes en we openen de winkel speciaal voor jou. Ervaar de luxueuze panty's van Oroblu.