Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Nous online shop

Nous is het merk van de Belgische Lore Heyman en staat bekend om luxe shawls met stijlvolle ontwerpen van zuivere materialen als wol, zijde of katoen. Bij RIVS vind je de prachtigste exemplaren in zowel onze webshop als de winkels in Alkmaar.

De sjaals van het Belgische accessoire merk zijn van super zachte kwaliteit en zijn eindeloos te combineren door de stijlvolle en tijdloze kleuren. Nous shawls hebben een unieke print en zijn met de hand geweven en geverfd. 

Nous verkooppunt

Shop jouw favorieten online in onze Nous webwinkel of breng een bezoek aan één van de RIVS winkels in Alkmaar en laat je inspireren door de verschillende items uit de comfortabele Nous collectie. Wij helpen je graag bij het maken van jouw keuze uit het exclusieve assortiment

Ben je op zoek naar een persoonlijke styliste? Bij RIVS werken professionele verkoopstylistes die je op deskundige wijze van kledingadvies kunnen voorzien. Ben je niet in de gelegenheid om tijdens onze openingstijden Nous te shoppen? Maak een afspraak met één van onze verkoopstylistes en we openen de winkel speciaal voor jou. Ervaar de luxueuze sjaals van Nous.