Notes Du Nord online shoppen

Notes du Nord is een prachtig nieuw Deens merk. Notes du Nord staat is Deens voor ‘noordelijke tonen’. Ondanks dat het merk internationaal hard aan de weg timmert, zal het haar Noordelijke afkomst nooit vergeten. Notes du Nord staat voor artistiek en fancy in de klassieke zin. De inspiratie wordt dan ook uit de jaren ’20 gehaald. Bij dit merk vind je prachtige jurken, blazers, rokken en shirts met opvallende prints.

Een echte eye-catcher uit de collectie zijn de leopard items. Notes du Nord heeft verschillende items met een stijlvolle tijgerprint, zoals jurken en rokken. De leopard print is goed te combineren met andere prints uit de collectie. De rokken, jurken, broeken, blouses en tops van Notes De Nord beschikken allemaal uit uitstekende kwaliteit.

Notes Du Nord verkooppunt

De collectie van Notes Du Nord is online te koop op de webshop. Ook zijn de items te vinden in onze RIVS STORE. Kom gezellig langs en laat je persoonlijk kleden door onze stylistes. Zij laten zien hoe de kleding van Notes Du Nord het beste gecombineerd kan worden. 


Shop ook de volgende merken

Baum Und Pferdgarten | IRO Paris | Les Coyotes De Paris | Kyra & Ko