Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Memoire Imprimee online shop

Mémoire Imprimée staat bekend om luxueuze shawls met unieke fotoprint. Mémoire Imprimée sjaals zijn zowel online in onze webshop als in de RIVS winkels in Alkmaar verkrijgbaar. Ieder seizoen presenteren we de prachtigste exemplaren uit de collectie.

Mémoire Imprimée betekent 'gedrukte herinnering'. De fotoprints op de sjaals zijn o.a. afkomstig uit de privé-collectie van de ontwerper en vertellen elk hun eigen verhaal. Op deze manier krijgt elke shawl zijn eigen verhaal mee. De prints zijn gedrukt op fijne materialen als katoen, zijde en modal wol en zorgen op deze manier voor een elegante look die heerlijk comfortabel is.

Memoire Imprimee verkooppunt

Shop jouw favorieten online in onze Mémoire Imprimée webwinkel of breng een bezoek aan één van de RIVS winkels in Alkmaar en laat je inspireren door de verschillende items uit de comfortabele Mémoire Imprimée collectie. Wij helpen je graag bij het maken van jouw keuze uit het exclusieve assortiment

Ben je op zoek naar een persoonlijke styliste? Bij RIVS werken professionele verkoopstylistes die je op deskundige wijze van kledingadvies kunnen voorzien. Ben je niet in de gelegenheid om tijdens onze openingstijden Mémoire Imprimée te shoppen? Maak een afspraak met één van onze verkoopstylistes en we openen de winkel speciaal voor jou. Ervaar de luxueuze sjaals van Mémoire Imprimée.