Oorbellen van Marthje online shop

Oorbellen van Marthje zijn handgemaakte stijlvolle sieraden die met de hand worden gemaakt in Nederland. Door het handwerk is elke oorbel uniek. De prachtige oorbellen zijn zowel in onze webshop als in de RIVS winkels in Alkmaar verkrijgbaar. Elk seizoen presenteren we de snoepjes uit de collectie.

De exclusieve sieraden worden ontworpen en gemaakt door Marthje Timmermans en Marianne Doornbosch in een atelier in Oegstgeest. Opgericht in 2012 en sindsdien produceren zij sieraden die uniek van samenstelling zijn.

Het signatuur van het Nederlandse accessoiremerk is: klassiek, stoer en een vleugje bohémien en maken elke outfit af. De oorbellen zijn gemaakt van de mooiste materialen zoals 24kt goud, zilver, goldfilled in combinatie met edelstenen, zoet-en zoutwaterparels en kristallen. 

Oorbellen van Marthje verkooppunt

Shop de collectie nu in onze Oorbellen van Marthje webwinkel of breng een bezoekje aan onze RIVS winkels in Alkmaar en laat je inspireren door de verschillende accessoires. Wij geven je graag advies bij de keuze uit ons unieke assortiment.

Ben je op zoek naar een persoonlijke styliste? Bij RIVS werken professionele verkoopstylistes die je op deskundige wijze van kledingadvies kunnen voorzien. Ben je niet in de gelegenheid om tijdens onze openingstijden Oorbellen van Marthje te shoppen? Maak een afspraak met één van onze deskundige verkoopstylistes en we openen de winkel speciaal voor jou. Stijl je outfit af met een prachtig sieraad van Oorbellen van Marthje!