Majem online shop

Majem is een Amsterdams woord dat staat voor regen, maar Majem is ook een exclusief Amsterdams modemerk dat regen bestrijdt. Majem regenjassen zijn gemaakt van hergebruikt plastic en zijn zowel in onze webshop als in de RIVW winkels in Alkmaar verkrijgbaar. Daarnaast kunnen de regenjassen getransformeerd worden tot poncho, wat erg handig is op de fiets. Super Amsterdams! De regenjassen zijn dus niet alleen praktisch, maar ook trendy en duurzaam.

Het Amsterdamse merk Majem is in 2016 opgericht door Hendrik van Benthem en Anita Palacios. Beiden fietsen graag. Het idee om modieuze en praktische regenjassen te ontwerpen kwam dan ook voort uit de ergernis over het huidige aanbod regenkleding. Modieuze regenkleding was vaak erg onpraktisch en praktische regenkleding waren vaak niet erg flatteus.

Majem regenjassen zijn flaterend, handig en duurzaam doordat de jassen zijn gemaakt van gerecycled materiaal. De Majem regenjassen bestaan vaak uit een enkele rustige kleur, zoals navy blauw, army groen of ecru. Onmisbaar in jouw garderobe.

Majem verkooppunt

Shop jouw favoriete Majem regenjas online in onze webwinkel of bezoek onze RIVS winkels in Alkmaar. 

Ben je op zoek naar een persoonlijke styliste? Bij RIVS werken professionele verkoopstylistes die je op deskundige wijze van kledingadvies kunnen voorzien. Ben je niet in de gelegenheid om tijdens onze openingstijden Majem te shoppen? Maak een afspraak met één van onze deskundige verkoopstylistes en we openen de winkel speciaal voor jou. Fashionable én comfortabel met een regenjas van Majem.