Lisa Yang online shop

Lisa Yang biedt een ready-to-wear collectie van hoogwaardig cashmere. Lisa Yang kleding is zowel in de webshop als in de RIVS winkels in Alkmaar verkrijgbaar. Elk seizoen selecteren we een speciale selectie uit de Lisa Yang collectie.

Het Zweedse modelabel Lisa Yang werd opgericht in 2014. Kasjmier is één van de puurste en zachtste materialen die er zijn. Het luxueuze materiaal wordt vaak 'zacht goud' genoemd. De collectie zoekt haar contrast in klassiek en modern, met mannelijke en vrouwelijke detalis en is uiterst comfortabel. Lisa Yang is het ultieme kasjmiermerk voor de stijlbewuste vrouw. Tijdloze elegantie die nooit veroudert.

De items zijn heerlijk te dragen door de uitstekende kwaliteit en zijn daardoor uitermate geschikt om elke dag te dragen. De kleding kun je eindeloos combineren. Als je eenmaal een Lisa Yang item hebt, wil je niet meer anders.

Lisa Yang verkooppunt

Shop jouw musthaves online in onze Lisa Yang webwinkel of breng een bezoek aan één van de RIVS winkels in Alkmaar en laat je inspireren door de verschillende looks uit de comfortabele Lisa Yang collectie. Wij helpen je graag bij het maken van jouw keuze uit het exclusieve assortiment

Ben je op zoek naar een persoonlijke styliste? Bij RIVS werken professionele verkoopstylistes die je op deskundige wijze van kledingadvies kunnen voorzien. Ben je niet in de gelegenheid om tijdens onze openingstijden Lisa Yang te shoppen? Maak een afspraak met één van onze verkoopstylistes en we openen de winkel speciaal voor jou. Ervaar de superzachte kleding van Lisa Yang.